Need for Speed: Undercover

A Need for Speed sorozat soron következő része, melyet küldetésalapú történeti szállal áldott meg az Electronic Arts.

Need For Speed: Undercover - újabb látnivalók

Egy újabb videó jelent meg a Need for Speed: Undercover-ből, amiben ismét a rendőrkocsiké a főszerep. A videó mellé néhány új kép is érkezett.

Ismét szupersztárok a galériában!

Galériánk olyan neves sztárokkal gazdagodott, mint például Arma 2, Dragon Age, Fallout, Gears of War 2, Need for Speed vagy Resident Evil 5. Csekkold le!

Need for Speed: Undercover- Police Chase Trailer

A hétvége beköszöntével újabb videó bukkant fel a Need for Speed: Undercoverből - a legfrissebb trailerben ezúttal a zsaruk kapták a főszerepet!

NFS Undercover - hírhegyek és gépigény

A Need for Speed fórumán lehetőséget kaptak a játékosok, hogy kérdéseket tegyenek fel a játék producerének - sok egyéb mellett így itt a gépigény is!

Új képek a Need for Speed: Undercoverből

Új képek érkeztek a Need For Speed: Undercoverből - a screenshotok középpontjában ismét a vezethető járművek vannak, teljes pompájukban.

Nem lesz Need For Speed: Undercover demo?

A GamingIndians.com kiderítette, hogy nem terveznek kiadni demo verziót a soron következő Need For Speed epizódból, melynek Undercover az alcíme.

Need for Speed: Undercover hírek és videók

Az IGN interjút készített a Need for Speed: Undercover producerével, Bill Harrisonnal: a beszélgetés során a már ismert információk mellett, néhány új dologra is fény derült.

Need for Speed: Undercover - gameplay videó

Már jó pár nappal előre beharangozta a GameTrailers TV, hogy az EA betekintést engedett számukra az ősszel érkező Need for Speed Undercoverbe.

Need for Speed: Undercover - befutott az új trailer

Megérkezett a Need for Speed: Undercover új videója, amelyben Tri-City egyik volt kopója, jelenleg pedig az egyik bűnöző banda vezetője, G-Mac látható.

Galériafrissítés a szombat délutáni pihenéshez

A délutáni szundikálás előtt jöjjön egy gyors galériafrissítés olyan sztárokkal, mint a FUEL, a Guitar Hero, a Need for Speed, a Sonic és a Warhammer!