Need for Speed: Undercover

A Need for Speed sorozat soron következő része, melyet küldetésalapú történeti szállal áldott meg az Electronic Arts.
Típus: Autós, Autóverseny

Need for Speed: Undercover - Sztori és új képek

Az NFSUnlimited.net-nek köszönhetően megérkeztek az első információk a Need for Speed: Undercoverről. A hírek mellé öt új képet is szereztünk!

Need For Speed: Undercover - Lt. Keller

Megérkezett a Need for Speed: Undercover új teaser videója , amelyben Tri-City egyik kopója, az unott hangú Liutenant Keller szerepel.

Az első Need For Speed: Undercover képek

Végre megérkeztek az első képek az Need For Speed széria legújabb tagjából, amely az Undercover nevet viseli és november 21-én jelenik meg.

Nyerj eredeti EA játékokat az NFS Hungaryval

Ismételten egy nagyszerű nyereményjátékról számolhatunk be nektek - ezúttal az NFS Hungary teszi próbára látogatóinak tudását.

NFS: Undercover - megérkezett az első teaser?

Ahogy már egy ideje tudjuk, idén ősszel ismét új Need for Speedet kapunk Undercover alcímmel, melyről egyelőre még nem sok hivatalos információ érkezett.

NFS: Undercover bejelentés augusztusban

Frank Gibeau, az EA Games elnöke bejelentette, hogy augusztusban jön a hivatalos NFS Undercover bemutató, ahol sok új információt tudhatunk majd meg a játékról.

Need for Speed: Undercover pletykák megcáfolva

Mint tudjuk, jön az új Need for Speed: Undercover - a játékról új, mostanra hamisnak bizonyuló pletykák kerültek fel az internetre.

Need for Speed: Undercover hírek és pletykák

A Gameindustry értesülései szerint az új Need for Speed teljesen szakít a széria irányvonalával, és egy filmes hangulatú, küldetésorientált játék lesz.