Need for Speed: Undercover

A Need for Speed sorozat soron következő része, melyet küldetésalapú történeti szállal áldott meg az Electronic Arts.

Negatívan hatnak a játékok vezetési szokásainkra

Bár lehet néhányak számára nem újdonság, sokan nem ismerik el, hogy a videójátékok negatív hatással lehetnek a vezetési szokásaikra, a valós életben.

A heti játékmegjelenések

A héten úszni fogunk a jobbnál-jobb játékmegjelenésekben: a napokban jön többek között a Left 4 Dead, a Need for Speed: Undercover, a Tomb Raider: Underworld és a Lips is.

Need for Speed: Undercover - az első pillanatok

Új videó érkezett az Undercoverről, melyben megtekinthetjük a játék elejét: az intrótól kezdve egészen addig a pillanatig, ahogy a mélyvízbe dobnak minket.

Aranylemezre került a Need for Speed: Undercover

Az EA Games műhelyében elkészült a Need for Speed sorozat legújabb része, amely az Undercover alcímet viseli, és hamarosan a boltok polcaira kerülhet.

Need for Speed: Undercover - customization trailer

Nem kellett sokat várnunk, és máris megérkezett a mai Need for Speed: Undercover videó is. Ezúttal egy EA Black Boxos srác mutatja be a játék tuningolási rendszerét.

Need for Speed: Undercover - a sokadik trailer

Lassan nem telik el úgy nap, hogy ne érkezne újabb látnivaló a Need for Speed: Undercoverről. A mai videóban egy Porsche és egy Audi R8 harcát tekinthetjük meg.

Need For Speed: Undercover - újabb üldözés

November huszonegyedikén kezünkbe vehetjük az EA NFS szériájának új tagját, az Undercovert. A mostani trailerben egy rendőri üldözést és az elkapást láthatjuk.

HWSW: Veszteség és elbocsátások az EA-nél

A vártnál nagyobb veszteséget jelentett a harmadik naptári negyedévre eső második pénzügyi negyedévében az Electronic Arts - írja a HWSW.

Need for Speed: Undercover - trailer és gameplay

Kettő új videó érkezett a hamarosan boltok polcaira kerülő Need for Speed: Undercover kapcsán, amely új élménnyel gazdagítja a száguldást kedvelő játékosokat.

Ismét mozgásban a Need for Speed: Undercover

A minap két nagyszerű video is megjelent meg a Need for Speed sorozat hamarosan debütáló, Undercover alcímet viselő tagjából.