Need for Speed: Undercover

A Need for Speed sorozat soron következő része, melyet küldetésalapú történeti szállal áldott meg az Electronic Arts.

Need for Speed: Undercover

Visszatérés a gyökerekhez! Ez lehet a legfőbb koncepciója a Black Box stúdiónak, amikor a Pro Street halovány kritikai és eladási mutatói után a soron következő új Need for Speed epizód a tervezőasztalon hevert. Az Undercoveren minden bizalmunk rajta van, látjuk a tenni akarást és a minőséget - például az átgondolt, érdeklődést megtartó filmszerű jeleneteket.

Need for Speed: Undercover - újabb részletek

A Need for Speed: Undercoverben beépített ügynökként kell egy nemzetközi bűnszövetkezet nyomára jutni. A játékról újabb részletek érkeztek.

Need for Speed: Undercover - jönnek a Ferrarik?

Több érdekességre is fény derült az aktuális Need for Speed epizóddal kapcsolatban: a legérdekesebb pletyka, hogy az új részben állítólag Ferrarik is lesznek.

GC 2008: NFS Undercover fényképek és rajzok

Nagy a hájp a Need for Speed: Undercover körül. Néhány behind the scenes fotó kíséretében ezúttal új rajzok érkeztek - hivatalos gameplay videó viszont továbbra sincs.

GC 2008: Force feedback versenykormány Wiihez!

A Logitech a mai napon bejelentette a világ első force feedbackes versenykormányát Nintendo Wiihez. A hardver az Undercoverrel is kompatibilis lesz!

GC 2008: NFS Undercover weboldal és borítók

Az Electronic Arts mára virradóra fellőtte a Need for Speed: Undercover hivatalos weboldalát, valamint kiadta a dobozfotókat. Megjelenés november 21-én!

GC 2008: NFS Undercover demo gameplay videó

Mozgásban az új Need for Speed. A GC-re kivitt demóból érkezett egy kamerás gameplay felvétel, melynek a minősége nem a legjobb, de a lényeg azért látszik!

GC 2008: Új Need for Speed Undercover videók

Három kép kíséretében befutott az új Need for Speed Undercover trailer - és ezúttal autós jelenet is van bőven! A hivatalos moviek mellett két videóinterjú is érkezett.

GC 2008: NFS Undercover - infók és képek

Az NFSUnlimited.net-nek köszönhetően újabb infók és képek érkeztek a Need for Speed következő részéről. Lássuk az új információkat!

NFS: Undercover - Tri-City, a három város vidéke

Egy interjúban a BlackBox elárulta, hogy idén nem egy várossal készül meglepni a Need for Speed sorozat rajongóit, hanem egyenesen hárommal.