Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes a The Phantom Pain előzményeit meséli el.
Típus: Akció, Lövöldözõs, taktikai

Olcsóbb lesz a Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes

Hogy mi állhat a döntés hátterében, azt nem tudni, de a Konami tíz-tíz dollárral csökkentette a PS4-es és az Xbox One-os Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes árát. Pluszban az első vásárlók ajándék DLC-t is kapnak.

Metal Gear Solid 5 - folytatjuk az összehasonlítást

A múltkori képek után egy új videót is kaptunk a Metal Gear Solid 5: Ground Zeroesról, ami az egyes verziók közötti különbségeket hivatott bemutatni. A PS4-es változat ígérkezik a legjobbnak.

Metal Gear Solid 5 - PS4-en lesz a legjobb

Hideo Kojima szerint a PlayStation 4 a legjobb konzol jelenleg, és a Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes is ezen a platformon fut majd a legjobban - ennek bizonyítására összehasonlító képeket is kaptunk.

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes - két óra hosszú

A Game Informer legfrissebb számában húsz oldalon keresztül mutatják be a Metal Gear Solid ötödik felvonását, azon belül pedig leginkább a Ground Zeroesra koncentrálnak. Infózuhatag következik.

Hatalmas lesz a Metal Gear Solid 5

Hideo Kojima ígérete szerint a tavasszal megjelenő Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes csak egy kis szelete lesz a teljes értékű folytatásnak, a Metal Gear Solid 5: The Phantom Painnek.

Metal Gear Solid - Kojima megint kiszállna

Aki figyelemmel követte Hideo Kojima nyilatkozatait az elmúlt pár évben, valószínűleg találkozott már olyannal is köztük, amiben a mester kifejti: ideje lenne abbahagynia a Metal Gear Solid-készítést.

Frissítve: Dátumot kapott az MGS: Ground Zeroes

Jövő márciusban érkezik a Metal Gear Solid: Ground Zeroes, erősítette meg Hideo Kojima csapata. A játék mellé egy Xbox One-exkluzív missziót is kapunk, melyben a kiborg Raident irányíthatjuk.

MGS V: Ground Zeroes - extra az xboxosoknak

Bár az Xbox One hivatalos launch partyján nem voltak bejelentések, egy kisebb meglepetés azért így is várta az Xbox-hívőket: kiderült, hogy a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes Xboxon is kap exkluzív tartalmat.

PS-exkluzív tartalommal jön az új MGS

Hideo Kojima is hozzátette a maga bejelentését a hajnali PlayStation 4-bemutatókhoz: PlayStation-exkluzív tartalommal érkezik majd a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes.

Tavasszal jön a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Beigazolódtak a feltételezések, a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes afféle felvezetés lesz a The Phantom Pain előtt; a játékot jövő tavasszal tölthetjük majd le, méghozzá nyomott áron.