Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes a The Phantom Pain előzményeit meséli el.
Típus: Akció, Lövöldözõs, taktikai

Képeken a Metal Gear Solid 5

Négy új képet kaptunk a Metal Gear Solid folytatásából, igaz, a látnivalók nem tartogatnak túl sok újdonságot: a korábban bemutatkozott demókból lőttek néhány fotót Kojimáék.

Még több videó a MGS 5: The Phantom Painről

A múlt héten lezajlott Tokyo Game Show-ról származó felvételek nem voltak tökéletes minőségűek, szerencsére a Konami immáron kifogástalan minőségben is elérhetővé tette az MGS 5 intróját és a közel fél óra gameplayt is.

TGS 2013: MGS 5 - ilyen lesz Xbox One-on

A világ egyenlősége helyreállt: a múlt héten a PS4-es verziót láthattuk mozgásban a Metal Gear Solid 5-ről, most pedig befutott az Xbox One-os változat prezentációja is. Vajon találunk-e számottevő különbséget?

Fejlesztői naplón a Metal Gear Solid V

Új fejlesztői napló érkezett a Metal Gear Solid ötödik részéből, a felvétel azt mutatja be, miként digitalizálták a sokakból felháborodást kiváltó szexi hölgyeményt, Quietet. Közben a Ground Zeroest is prezentálták a sajtónak.

Újabb két céget pipáltak ki a hackerek

Az ArmA-játékokat jegyző Bohemia Interactive és a Konami is hackerek áldozata lett, a felhasználóik adatait ellopták, egyedül a pénzügyi információkhoz nem fértek hozzá a bűnözők.

E3 2013: MGS 5 - David Hayter visszatér?

Amennyire egyértelmű volt, hogy a The Phantom Pain a Metal Gear Solid V-öt takarja, annyira homályos most egy raklapnyi részlet a projekt kapcsán. A szinkronról még mindig csak találgatni tudunk.

Metal Gear Solid 5 - mi lett David Hayterrel?

Hiába kötik a rajongók Big Boss, illetve Solid Snake hangját David Hayterhez, a Metal Gear Solid ötödik részében mégsem ő szólaltja meg a főhőst. Miért? Röviden azért, mert újítani kellett.

GDC 2013: Techdemón a Fox Engine

Hideo Kojima és brigádja már régóta kalapálja a következő generációs játékmotorját, a Fox Engine-t, amely a két Metal Gear Solid 5-öt is hajtja. A technológia látványos prezentációját most mi is megcsodálhatjuk.

GDC 2013: Mégis két Metal Gear Solid készül

Frissítve: Hideo Kojima ugyan azt mondta a napokban, hogy a The Phantom Pain és a Metal Gear Solid: Ground Zeroes egy és ugyanaz a játék, a Konami mára helyesbített: két különböző címről van szó.

GDC 2013: The Phantom Pain = Metal Gear Solid 5

Ahogy azt sejteni lehetett, a The Phantom Pain valójában a Metal Gear Solid ötödik részét takarja, de ami még érdekesebb, hogy a Ground Zeroes sem különálló projekt. A játékot az imént jelentették be, trailerünk is van róla.