Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes a The Phantom Pain előzményeit meséli el.
Típus: Akció, Lövöldözõs, taktikai

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes - PC vs. PS4

A megjelenéshez közeledve egyre több információ lát napvilágot a PC-s Metal Gear Solid: Ground Zeroesról. Ezúttal az NVIDIA-nak hála érkezett némi információ és kép a számítógépes változatról.

Hivatalos a MGS V: Ground Zeroes gépigénye

Megerősítették és hivatalossá tették a Fox Engine-t használó Metal Gear Solid V: Ground Zeroes minimum és ajánlott rendszerkövetelményét a játék decemberben megjelenő PC-portjához.

MGS 5: Ground Zeroes - részletek a PC-s verzióról

Hosszú idő után jelenik meg PC-re Metal Gear Solid-epizód, így mindenki kíváncsi, hogyan is fog sikerülni az átirat. A játék hivatalos Steam-fórumán maguk a fejlesztők osztottak meg pár információt a PC-s változatról.

Heti akciók és leárazások - 46. hét

Ismét összeszedtük nektek a hét érdekesebb akcióit, ezúttal találtok klassz Far Cry, Euro Truck Simulator és Mount & Blade leárazásokat, de olcsóbb az Europa Universalis IV és a Saints Row-széria több eleme is.

(Múlt) heti hírösszefoglaló - 41. hét

Rengeteg a játékmegjelenés az év utolsó harmadában, talán már kicsit túlságosan is zsúfoltnak érződik a menetrend. Ennek tetejébe még pár botrány is színesítette a múlt hetet.

Heti akciók és leárazások - 41. hét

Egy-két klassz akció mindig felbukkan a neten, mi pedig válogatunk nektek. Egy kicsit megint spórolhattok a hőn áhított játékokon, amiket mindig meg akartatok venni, de sajnáltátok rá a teljes árat. Íme, a 41. heti kínálat.

MGS 5: Ground Zeroes - decemberben PC-n is

Igazak voltak a hétvégi hírek, tényleg decemberben válik letölthetővé a Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes PC-s változata. A játék Steamen keresztül érkezik a PC-s közösséghez, és grafikai fejlesztéseket is tartalmaz majd.

Decemberben jön PC-re az MGS 5: Ground Zeroes?

Több orosz szakportál arról számolt be, hogy a jelenleg is zajló Igromir 2014 rendezvényen Hideo Kojima állítólag bejelentette, hogy decemberben landol PC-n a Metal Gear Soid 5: Ground Zeroes. Hihetőnek tűnik a hír.

GC 2014: PC-re is megjelenik az MGS 5

Kojima mester ugyanazt a demót hozta el a Gamescomra is, mint amit az E3-on láttunk, igaz, főszereplőnk ezúttal kartondobozban bujkál, és ehhez az ellenség mesterséges intelligenciája is alkalmazkodik.

Heti hírösszefoglaló - 25. hét

Érezhetően kevesebb hírrel kellett beérnünk a héten, hiszen az E3 után kevésbé beszédesek a kiadók. Ez nem jelenti azt, hogy hírösszefoglaló nélkül maradtok, így ezúttal is összeszedtük a hét fontosabb eseményeit.