Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes a The Phantom Pain előzményeit meséli el.
Típus: Akció, Lövöldözõs, taktikai

31 millió példányon is túl van a Metal Gear-széria

A tavalyi év végéig több mint 31 millió példányt adtak el a Metal Gear-sorozat egyes darabjaiból, jelentette be a Konami. A hír akkor érkezett, mikor kiderült: a Metal Gear Solid első két része is ott lesz a Smithsonian videojátékos kiállításán, melynek megnyitóján Hideo Kojima is felszólalt.

Fox Engine - játék vagy valóság?

A Kojima Productions érdekes kérdéssel borzolja a grafikára érzékeny játékosok idegeit. Két képet tett közzé, az egyik a valóságot, a másik ingame screenshotot tartalmaz, majd nekünk szegezte a kérdést: vajon melyik készült a Fox Engine-nel. Várható volt, hogy a döntés nehéz lesz.

Eredetileg a Boss lett volna az MGS5 főszereplője

Kojima végre némileg tiszta vizet öntött a pohárba: véget vetett a találgatásoknak a Metal Gear Rising projekt indulását és annak körülményeit illetően, illetve felfedte azt is, hogy eredetileg milyen sztorit talált ki a Metal Gear Solid 5-nek. A helyzet mindenesetre érdekes...

Kojima sokszor meg akarta ölni Snake-et

Nem nagy újdonság, nem először halljuk, hogy Kojima nem tudja befejezni a Metal Gear Solid-sorozatot. Legutóbb azt mondta, a következő részben szeretne már minél kevesbé benne lenni, de ha a Guns of the Patriots példáját vesszük alapul, ez úgysem fog sikerülni.

Metal Gear Solid 5 - valószínűleg el kell készíteni

Habár azt reméltük, hogy hamarosan kissé konkrétabb és bővebb információkat kaphatunk Hideo Kojima mestertől, úgy látszik, erre még várni kell. Egyelőre csak azt mondta, hogy valószínűleg el kell majd készíteniük az Metal Gear Solid 5-öt, és nem tudja, ő maga mennyire lesz benne.

Kojima a Metal Gear Solid 5-ről - hamarosan

Az Official PlayStation Magazine kiadója gőzerővel promózza a lap következő számát, elsősorban az abban található Hideo Kojima interjú miatt: a mester beszél majd a Metal Gear Solid: Risingról, sőt szó lesz a Metal Gear Solid ötödik részéről és egy vadi új projektről is.

Jön a Rizikó Metal Gear Solid változata

A Konami összeállt egy projekt erejéig a USAopoly csapatával, közös munkájuk gyümölcse a Rizikó Metal Gear Solid változata lesz, ami október elején kerül forgalomba. A társasjáték limitált példányszámban érhető majd el, remélhetőleg az Amazonról sikerül levadászni néhány példányt!

Kojima akkor hagyja abba, ha elégedett lesz

Hideo Kojima úgy van a munkásságával, mint a nők a testükkel: sosem lesz teljesen elégedett. A mester a Gameindustry.biznek nyilatkozva elárulta, hogy ellenkező esetben abbahagyná a játékfejlesztést, de a jelenlegi technológiák még mindig egyre többet kívánnak meg tőle.

E3 2011: Jöhet a Metal Gear Solid a Wii U-ra

Még egy kis Wii U hír a biztonság kedvéért. Ha végignézted az eddig bejelentett játékokat, valószínűleg elgondolkodtál azon, hogy a Kojima Productions miért nem készül még semmivel a Nintendo új konzoljának indulására. Nos, a srácok mindenesetre gondolkoznak rajta.

E3 2011: Nem lesz Metal Gear Solid 5

Pár nappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy Hideo Kojima nagyon letört, ugyanis lelőtték az egyik projektjét, amin az utóbbi egy évben dolgozott. Azt vártuk, hogy az E3-ra esetleg azért hoz nekünk valami jó hírt, de úgy tűnik, egyelőre még erre is elég kevés az esélyünk.