Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes a The Phantom Pain előzményeit meséli el.
Típus: Akció, Lövöldözõs, taktikai

Alakul a Metal Gear Solid-mozifilm

Ha hihetünk a szóbeszédeknek, a régóta parkolópályán pihenő Metal Gear Soild-film új lendületet vett. A Sony Pictures állítólag tárgyalásokat folytat az egyik potenciális rendezővel. Mégis lesz belőle valami?

Egymilliónál a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Pontos eladási adatokat nem kaptunk, de azt már bejelentette a Konami, hogy a megjelenése óta egymillió példányt szállítottak le a boltoknak a Metal Gear Solid V: Ground Zeroesból.

Brit toplista: még mindig vezet az inFamous

Hiába jelent meg a múlt héten több új játék is, egyik sem tudta megközelíteni a brit játékeladási toplista dobogóját. Az inFamous tehát még mindig vezet, miközben a Diablo csak a hatodik lett.

Brit toplista: élen nyitott az új inFamous

Több újoncunk is volt a múlt héten, nem csoda, hogy kemény harc zajlott a brit toplista dobogós helyezéseiért. Az inFamous: Second Son győzedelmeskedett végül, megelőzte még a Metal Gear Solidot is.

Launch traileren az MGS 5: Ground Zeroes

Észak-Amerikában már a boltokban van Kojima-san legújabb dobása, a Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes, hozzánk viszont pénteken érkezik. Addig sem maradunk kedvcsináló nélkül. Nem gondoltátok volna, ugye?

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes teszt

Snake egyszerűnek tűnő mentőakcióra indul Kubába, de ő is érzi, baljósak az előjelek... Ma esti premier előtti játéktesztünkből pedig kiderül vajon megalapozottak voltak-e a Ground Zeroes-zal kapcsolatos baljós előjelek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten sűrűnek ígérkezik ez a hét, már ami a játékmegjelenéseket illeti: játsszál bármelyik platformon, jó eséllyel találsz majd olyan friss címet a napokban, ami érdekes lehet a számodra!

Kojima szívesen csinálna Silent Hillt

Hideo Kojima tegnap kimerítő videointerjút adott, méghozzá úgy, hogy a rajongók is tehettek fel kérdéseket neki. Mesélt a Metal Gear Solid kezdeteiről, és arról is, hogy szívesen csinálna Silent Hill-játékot.

MGS 5: Ground Zeroes - így néz ki PS4-en

A Kojima Productions egy rakat friss screenshotot tett közzé a hónap végén megjelenő Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes-ról, melyek egyenesen a PS4-es verzióból származnak.

Metal Gear Solid 5 - jöhet a PC-s verzió?

Noha a Metal Gear Solid két felvonásban érkező ötödik részét kizárólag konzolokra jelentették be, Hideo Kojima nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy PC-s változat is készüljön a folytatásból.