DC Universe Online PC, PS3, PS4

A DC-képregények főszereplőivel készült MMORPG, melyben mindenki hős lehet! A játék a City of Heroes stílusát követi, a fejlesztője pedig nem más, mint a Sony!
1294754400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár még mindig nem az igazi, azért már kezd alakulni a játékfelhozatal. Megjelenésből ugyan nincs sok, nívós címekéből pedig pláne, de azért az ínyencek rábukkanhatnak néhány finomságra ezen a héten is. A napokban elstartol a DC Universe Online, és az új Kingdom Hearts is boltokba kerül.
1292941843

Januárban jelenik meg a DC Universe Online

Szinte az utolsó utáni pillanatban jelentette be a Sony Online Entertainment a népszerű képregényes univerzum alapján készült MMO megjelenési dátumát - ezek szerint a jelenleg is zajló bétateszt kirívó hiányosságokat nem mutat fel, pár hét várakozás után a kezünkbe is vehetjük.
1292415341

Elindult a DC Universe Online PS3-as bétája

Örülhetnek a képregényrajongó PlayStation Plus felhasználók! A hét elején a Sony elhintette az érkezését, tegnaptól viszont immáron tölthető a PS3-as kliens. A bétateszt kiemelt fontosságú a japán cég számára, hiszen, ha minden a tervek szerint halad, akkor a régóta halogatott megjelenési dátumra is fény derülhet.
1290684600

DC Universe Online - Gotham City bemutató

Az új filmeknek köszönhetően egyre felkapottabbá válik Batman és persze az ő otthona, vagyis a sötét és reménytelen hangulatú Gotham City. Az Arkham Asylum megmutatta, hogyan kell jó játékot csinálni a témában, a Sony pedig reménykedik, hogy nekik is sikerülni fog.
1289922666

DC Universe Online - a metropolisi rendőrörs

A DC Universe Online fejlesztői nem csak a képregénygyáros nevéből akarnak megélni, hanem több jellegzetességet, például közismert helyszínt ültetnek majd át az MMO-ba a szuperhősös füzetekből: a metropolisi rendőrkapitányság lesz például a játék egyik központja.
1286256715

Jövő évre csúszik a DC Universe Online

Nem várt nehézségekbe botlott a Sony Online Entertainment: a DC Universe Online nem tudja tartani a novemberi megjelenést, így a népszerű képregény-univerzumon alapuló MMO-juk kiadása 2011-re csúszik, pontos dátummal még ők sem tudnak szolgálni. Semmilyen konkrét okot nem osztottak meg velünk a fejlesztők.
1280407440

GC 2010: Sony konferencia a nulladik napon

A Sony bejelentette, hogy augusztus 17-én, a Kölnben megrendezendő GamesCom nulladik napján tartja majd sajtókonferenciáját, néhány izgalmas címmel.
1280164920

Fórumváltás előtti galériafrissítés

Izgalmas héten vagyunk túl, ez pedig finoman érezteti a hatását legújabb galériafrissítésünkön is. Szemcseppet bekészíteni, ezt végig kell nézned!
1279798440

Hamill játssza Jokert a DC Universe Online-ban

Noha Mark Hamill már többször mondta, hogy nem bújik többé Joker szerepébe, a Batman: Arkham Asylum 2 mellett a DC Universe Online-ban is ő alakítja Batman ősellenségét.
1279629660

DC Universe Online - jelentkezz a bétára

Akik szuperhősökké szeretnének válni, ne habozzanak: mától él a DC Universe Online bétatesztjének regisztrációs oldala, PC-n és PS3-on indulhat a móka.