DC Universe Online PC, PS3, PS4

A DC-képregények főszereplőivel készült MMORPG, melyben mindenki hős lehet! A játék a City of Heroes stílusát követi, a fejlesztője pedig nem más, mint a Sony!
1422901560

Eladta a Sony a Sony Online Entertainmentet

Hoppá-hoppá, erősen indul ez a február: a Sony eladta a Sony Online Entertainmentet egy befektetési cégnek, így az a továbbiakban tőle függetlenül és Daybreak Game Company néven működik majd.
1390730400

Masszív átalakítások a Sony Online háza táján

Vad átalakításba kezdett a Sony Online Entertainment: többek között kiderült, hogy hamarosan négy MMO-ja áll le a cégnek, és az összes SOE-játékhoz hozzáférést biztosító All Access előfizetés is átalakul.
1389175200

Összevonná az előfizetéseit a Sony Online

Közös előfizetési díjat vetne ki az MMO-ira a Sony Online Entertainment, vagyis az egyes címekre nem külön-külön kellene befizetni, hanem egyetlen játék havidíjáért mindegyikkel játszhatnánk.
1386608400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lesz ez a hét, december 13-án kerül boltokba a PlayStation 4 Magyarországon, és vele együtt egy raklapnyi következő generációs (vagy arra hasonlító) játék is. Te melyiket szerzed be először?
1370512800

PS4-re költöznek a Sony Online MMO-i

Újabb két címmel gazdagodik a PlayStation 4, a Sony Online Entertainment bejelentette, hogy a PlanetSide 2 és a DC Universe Online is elérhetővé válik az újgenerációs konzolon. Marad a free-to-play modell is.
1327390705

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!
1321005576

Átalakul az EverQuest II

A Sony Online Entertainment átalakítja az EverQuest második részét, a játék decembertől teljesen ingyenesen elérhető lesz, ráadásul immár nem kap külön verziót a free-to-play és az előfizetéses változat. Az EverQuest II egyébként már tavaly óta játszható havidíj nélkül.
1320429600

120 ezer játékost vonzott az ingyenes DC Universe

November első napján free-to-play modellre váltott a DC Universe Online, az ingyenes játéklehetőség azóta 120 ezer új játékost vonzott PC-n. Az eredmény szép, az meg más kérdés, hogy meddig tudja fenntartani a Sony Online Entertainment a playerek érdeklődését.
1319788846

Jövő hónaptól ingyenes a DC Universe Online

Már nem kell sokat aludniuk a képregényrajongóknak, hogy a népszerű univerzum kapui kitáruljanak előttük, teljesen ingyen. A Sony Online Entertainment bejelentette, hogy november elsejétől váltanak free-to-play üzleti modellre, némi pénzmagért persze plusz finomságokat kaphatsz.
1316498400

Free-to-play modellre vált a DC Universe Online

A Sony Online Entertainment bejelentette, hogy tíz hónappal a megjelenése után free-to-play modellre vált a DC Universe Online is - valószínűleg sokak örömére. A kiadó hangsúlyozta, hogy a döntés nem azért született, mert a felhasználói bázis csökkent volna, és aki akar, továbbra is fizethet havidíjat.