DC Universe Online - a metropolisi rendőrörs

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 16.
  • Videó
A DC Universe Online fejlesztői nem csak a képregénygyáros nevéből akarnak megélni, hanem több jellegzetességet, például közismert helyszínt ültetnek majd át az MMO-ba a szuperhősös füzetekből: a metropolisi rendőrkapitányság lesz például a játék egyik központja.

A rendőrkapitányságban találkozhatnak a szuperhősök, itt tudhatnak meg részletes információkat a játékban szereplő karakterekről, itt csereberélhetik és adhatják el a kalandjaik során megszerzett javakat. A DC Universe Online nem spórol a képregényes jellegzetességekkel, ízig-vérig adaptáció lesz ez, kérem.

Külön felhívnánk a figyelmet a körözési poszterek jópofa ötletére: a falakon látható fantomrajzok folyamatosan változnak majd, a cél pedig az lesz természetesen, hogy derék karakterünkkel mielőbb levadásszuk az aktuális rosszfiút, majd bezsebeljük az érte járó jutalmat.

Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!
2.
Mupett
Igen én is, de azért kár, hogy havidíjas lesz. Legalább is úgy tudom...
A Champions online nagyon nem jött be, de ez tényleg jól néz ki.
1.
Fetto
Ez az elsö szuperhősös game amit talán meg is veszek:):)jónak tűnik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...