League of Legends PC

A Riot Games első játéka, egy online játék, amely magában hordozza a stratégiai és szerepjátékok jellemzőit.
1579380780

Az elmúlt évtized legnagyobb hatású játékai

Tíz év hosszú idő a videojátékok történelmében. Sok jó és kevésbé jó játékkal volt dolgunk ezalatt, de volt köztük néhány, amelyek igazán mély nyomot hagytak maguk után. Megpróbáltuk összeszedni őket egy tízes listában.
1578664800

Elindult a League of Legends tizedik szezonja

A mai napon megkezdődött a League of Legends tizedik rangsorolt szezonja, az ezzel járó frissítés pedig számos újdonságot hoz majd magával. A Riot Games csapata egy látványos előzetessel hangol minket a ranglétra megmászására.
1576236180

TGA 2019: Íme, a díjátadó győztesei

A rengeteg bejelentés és látnivaló ellenére a The Game Awards még mindig egy díjátadó, idén is számos kategóriában választották ki az év legjobb játékait. Lássuk az idei győzteseket!
1576148400

League of Legends - megérkezett Aphelios

Újra felborul az alsó ösvény egyensúlya? Aphelios nem mindennapi lövész: egyszerre öt fegyverrel érkezik az Idézők Szurdokába, melyek között a meccs folyamán szabadon váltogathat.
1575630000

Külsős fejlesztőket toboroz a Riot Games

A Riot Games bejelentette a Riot Forge nevezetű kezdeményezését, melynek fedele alá külsős fejlesztőcsapatokat szerveznek majd, hogy különféle mellékágakkal bővítsék a League of Legends univerzumát.
1575460852

Pert vesztett a szexuális zaklatási ügyben a Riot

Idén májusban jelentettük, hogy a Riot Games dolgozói sztrájkba kezdtek, mert a stúdió nem kezeli megfelelően a különböző etnikumokat ért inzultusokat és a szexuális zaklatási ügyeket. Ennek a vége lett egy nemrég lezárult bírósági ügy.
1573480800

League of Legends - megérkezett Senna

Újabb hős érkezett az Idézők Szurdokába. Senna, Lucian halott felesége visszatért a túlvilágról, hogy egyensúlyt teremtsen a fény és a sötétség között. Ő lesz a játék első támogató karaktere, aki veszélyes lövész is egyben.
1571232814

Rengeteg új címet jelentett be a Riot Games

Tízéves a League of Legends, a jubileumi ünnepet pedig hatalmas bejelentésekkel koronázta a Riot csapata. Készülőben van egy hero-shooter, egy bunyós játék, egy kártyajáték, egy akció-RPG, egy mobiljáték és egy animációs sorozat is!
1564898400

Bunyós játékot fejleszt a Riot Games

Mit kereshet az EVO 2019 színpadán a League of Legends kapcsán híressé vált Riot Games? A válasz egyszerű: a leányvállalatuk, a Radiant Entertainment már javában dolgozik egy eddig nem megnevezett verekedős játékon.
1562680800

Újra a League of Legends a legnézettebb játék

A Fortnite hatalmas térhódítása ellenére úgy tűnik, hogy a Riot Games MOBA-ja ismét visszavette a vezetést a legnépszerűbb streamelt játékok közt 2019 első félévében. Különös ugrásnak indult a Grand Theft Auto V is.