League of Legends - Hailee Steinfeld lesz Vi

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Jól alakulnak a Netflixen otthont találó League of Legends-sorozat, az Arcane munkálatai. Kaptunk is nyolc új karakterplakátot, illetve hivatalossá vált, hogy Hailee Steinfeld szólaltatja majd meg Vi karakterét.

A Riot Games évek óta dolgozik már azon, hogy újabb és újabb médiumokban bővítse a Leauge of Legends univerzumát. Ennek lesz egyik állomása az Arcane, ami egy többrészes animációs sorozatnak készül, amiről májusban derült ki, hogy a Netflix karolta fel.

Ebben a sorozatban főleg Jinx és Vi karakterén lesz a hangsúly, de sokan mások is szerepet fognak kapni. A sztori főleg az eredettörténetek kibontására fókuszál majd. Most már azt is tudjuk, hogy a Netflix és a Riot Games igyekszik nagyobb húzónevekkel is megtámogatni az Arcane-t, így a ma kiadott karakterplakátok azt is leleplezték, hogy Vi karakterét az a Hailee Steinfeld szólaltatja majd meg, aki az Űrdongóból lehet ismerős, hamarosan pedig a Hawkeye-sorozatban lesz látható, mint Kate Bishop.

Az Arcane másik központi figuráját, Jinxet Ella Purnell kelti életre, aki a közelgő Star Trek: Prodigyben is szerephez jut, legutóbb pedig a szintén Netflixen futott Army of the Deadben volt látható.

Rajtuk kívül biztos szereplő lesz még a sorozatban Jayce (Kevin Alejandro), Caitlyn (Katie Leung), Silco (Jason Spisak), Mel (Toks Olagundoye), Vander (JB Blanc) és Viktor (Harry Lloyd)

 
A szeptember 25-én esedékes Netflix-féle Tudum-rendezvényen egy új előzetes is befut majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...