League of Legends PC

A Riot Games első játéka, egy online játék, amely magában hordozza a stratégiai és szerepjátékok jellemzőit.
1406480400

Heti hírösszefoglaló - 30. hét

A hét híre, hogy a The Sims 2 teljes csomagját ingyenesen letölthetitek az Originről, de július 24. óta bárki kipróbálhatja a Destiny bétáját is. A Gamekapocs Intel prociért futó nyereményjátéka pedig ma ér véget. Le ne maradjatok!
1406181640

Filmes traileren a League of Legends

Töretlen népszerűségnek örvend a League of Legends, ám a Riot Games folyamatosan keresi az új játékosokat. S mivel lehetne jobban ösztönözni az újoncokat, mint egy hangulatos CG-trailerrel? Hatperces tömör gyönyör vár ránk.
1398171920

Magyar nyelvű lett a League of Legends

A Riot Games bejelentette, hogy elkészült a League of Legends magyar nyelvű bétaváltozata, és minden rajongó számára elérhető. A honosítás a szinkronra is kiterjed, reméljük, mások is követik a példát.
1381748433

Mi fán terem a League of Legends: Supremacy?

Mai true story: egy Jason nevű kurafi meghekkelte a Riot-vezér Twitter-fiókját, innen kiindulva kiszivárogtatta a cég elkészült, de még kiadatlan kártyajátékának látnivalóit. Vajon lesz valami a League of Legends: Supremacy-ből?
1370340058

E3 2013: Kiszivárgott az Xbox One felhozatala?

Egy állítólagos bennfentes forrás megszellőztette az E3-as Microsoft konferencia játékfelhozatalát. Az Xbox One-re megjelenő címek listája impozáns: lesz itt Dead Rising 3, Beyond Good & Evil és, Killer Instinct is.
1355839253

Hackertámadás áldozata lett a Heroes of Newerth

Állítólag egy fehérorosz hálózati mérnök törte fel a Heroes of Newerth weboldalát, a következő áldozat pedig a League of Legends lehet. Az úriember igazi troll, szúrta a szemét a gyenge biztonsági rendszer.
1350154500

32 millióan vannak a League of Legends-játékosok

A Riot Games friss statisztikákkal rukkolt elő a League of Legends játékostáborával kapcsolatban, ideje is volt, lassan egy éve nem csinált ilyet. Azóta bőséggel történt változás a júzerállomány körül, mára havi 32 millióan játszanak a játékkal, és napi szinten is 12 milliónál tart a program.
1349589635

A jövő héten rendezik meg az őszi MondoCont

Az esős idő közeledtével végre a hazai gamer és anime közösség is összemelegedhet egy kétnapos rendezvény keretében. A japán kultúra gyöngyszemei mellett a verekedős játékok szerelmeseit is várják, lesz StarCraft II-bajnokság, és megnézhetitek az új Resident Evil-animációs filmet is.
1339335696

League of Legends accountokat loptak a hackerek

A Riot e-mailben tájékoztatta európai felhasználóit, hogy a minap hackerek támadták meg a League of Legends rendszerét, ami után személyes adatokat és jelszavakat is meglovasítottak. A fejlesztők jelszócserére kérnek mindenkit, a pénzügyi információk miatt nem kell aggódni állítólag.
1308128429

Megtámadták az EVE és a Minecraft szervereit

Szinte minden napra jut valamilyen hír, mely újabb hackertámadásokról szól. Így esett ez most az EVE Online, a Minecraft és a League of Legends szervereivel. A Bethesdához is behatoló LulzSec csapat a tettes ismét, miután az üzemeltetők megerősítették a DDOS támadásokat.