League of Legends PC

A Riot Games első játéka, egy online játék, amely magában hordozza a stratégiai és szerepjátékok jellemzőit.
1558598431

Készül a League of Legends mobilos változata

A Reuters értesülései szerint beadta a derekát a Riot Games vezetősége, és a céget birtokló Tencenttel közösen már több mint egy éve azon dolgoznak, hogy mobilos változatot kapjon a League of Legends.
1557241215

Sztrájkolnak a Riot Games alkalmazottai

A Kotaku még tavaly tárta fel, hogy a Riot Games amerikai részlegénél mindennaposak a legkülönfélébb szexuális zaklatások. Az ügyek miatt később több korábbi alkalmazott feljelentést tett, amit a stúdió nem igazán kezelt jól.
1556344800

Egy varázscica a League of Legends legújabb hőse

Újabb hőssel gazdagodik a League of Legends így is hatalmas névsora. A minap bejelentett karakter azonban jócskán eltér a megszokottól - egy mágikus cicával van ugyanis dolgunk, aki egy varázskönyv társaságában járja Runeterra földjét.
1546972200

League of Legends - íme, Sylas, a kiszabadult rab

Érdekes fickónak tűnik a League of Legends legújabb hőse. A Demacia börtönéből elszabadult Sylas nem tűri az elnyomókat - erejüket saját maguk ellen fordítja. Hogy ez mit jelent a játékban? Bármely ulti ellopását!
1544803200

Felfüggesztették a Riot operatív vezetőjét

Reméljük, hogy senkinek nem kell magyaráznunk, hogy egymás nemi szerveinek kéretlen fogdosása nem jófej dolog, főleg nem munkahelyi környezetben. A Riot Games operatív vezetőjének márpedig valaki elmagyarázhatta volna.
1542718800

League of Legends-képregény érkezik a Marveltől

A Riot Games és a Marvel egymás tenyerébe csaptak, jövő májusban érkezik a League of Legends - Ashe: Warmother. A történet a közkedvelt fagyos íjásznő eredettörténetét mutatja majd be.
1537873200

League of Legends - Ezreal-rework a láthatáron

Ismét egy klasszikus League of Legends-karakter örülhet a Riot szeretetcsomagjának. Az ifjú felfedező, Ezreal átdolgozott képességeket és egy rakás ráncba szedett skint kap. Mindehhez persze trailer is érkezett.
1532610000

Interaktív térképen a League of Legends világa

A Riot Games egyre határozottabban fókuszál a League of Legends háttértörténetére. A kezdetben bizarr és fragmentált lore mára egy egységes, élő világot alkot, melyet Runeterra térképe most egy kalap alá hoz.
1522652400

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Idén is sikerült túlélnünk április elsejét. A bolondok napja alkalmából persze most is kaptunk egy rakás álhírt, amiket ismét egy kisebb csokorba válogattunk. Készüljetek fel, van pár olyan ökörség, ami komolyan lezsibbasztja az ember agyát!
1512721560

TGA 2017: A Zelda lett az év játéka

Egy fontos hírünk maradt még a The Game Awards kapcsán, következzen az esemény idei díjazottjainak listája! Az év játéka a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett a szavazatok alapján.