NFO-fájllal érkezik a PC-s Syndicate

  • Írta: InGen
  • 2012. február 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Ez persze nem azt jelenti, hogy a Starbreeze rögtön a saját játékának warez verzióját adta volna ki PC-re, pusztán egy kisebb poénnak fogható fel, hogy a cracker körökben használatos .nfo kiterjesztésű fájlt már alapból mellékelik a számítógépes változathoz. Meghatja a kalózokat?

Valószínűleg naiv feltételezés lenne azt mondani, hogy nem tudjátok, mi is az az .nfo fálj, mindenesetre kötelességem informálni titeket, és elmondani, hogy ez tipikusan a letölthető kalózverziók mellé pakolt kis információs fájlocskra, amiben az adott játékot feltörő crackercsapat helyez el bizonyos információkat.


Na, egy ilyen fájlt találtak szemfüles játékosok az eredeti Syndicate lemezén, amit természetesen nem crackerek, hanem maga a fejlesztő, a Starbreeze készített. Ennek megfelelően nem arra találunk benne utasításokat, hogyan bírjuk működésre lopott példányunkat, hanem például megtudhatjuk belőle, hogy a stúdiónál munkaerőt keresnek, és mindenkinek érdemes jelentkezni, aki érzi magában a tehetséget.

Úgy látszik, a PC-s kalózkodást valaki nagyon komolyan veszi, valaki pedig képes még ilyen apróbb poénokat is elhelyezni. Ez persze nem valószínű, hogy komolyabban meg fogja hatni a töréseken dolgozó csapatokat, de legalább mosolyt csal mindannyiunk arcára.

18.
18.
felegyi
Őrültség: ugyanazt a dolgot csinálni újra és újra és különböző eredményt várni. Végre egy csapat, aki túllépett ezen :)
17.
17.
Dester
Tudok én egy konkrét hivatalos crackfixről is beszámolni. Az első eredetiben megvásárolt játékom az Emperor: Battle For Dune volt. Igen ám, de nem akart elindulni az istennek sem, folyton azt írta, amit annak idején a "töretlen" játékok kiírtak: helyezzem be az eredeti lemezt. Rengeteg fórumnézegetés, utánajárás, hivatalos supporttal való kapcsolatfelvétel után elirányítottak a weboldal utolsó zugába, ahonnan letölthettem egy EXE fájlt, tömörítve persze. Amikor felülírtam vele az eredeti EXE-t, ugyanaz a jelenség játszódott le, mint amikor egy tört EXE-vel felülírja az eredetit: eltűnt a splash screen, nem jött a hibaüzenet és a játék rendesen elindult. :)
16.
16.
Humorérzékből jeles és úgy gondolom a játék is érdekes lesz, legalábbis a videók alapján. Majd teszek is vele egy próbát. De nem most, mert így is túl vagyok terhelve játszani való tekintetében (szerencsére, mondhatunk ilyet, ez nagy öröm) ... De mindenképp respect! :)
15.
15.
Giggsy
#14: Jobb csapatoknak az nem kell, mert már elsőre is műxik minden. A Starbreeze meg jó csapat :))
12.
12.
alexcargooo
#10: mellé sample mint a filmeknélXD
10.
10.
Gorre
Úgy lenne az igazi ha a lemezen egy .iso fájl lenne
9.
9.
Raatkainen
Esetleg belerakták a kalózverzió random időpontban előjövő bugjait is??
7.
7.
wardprod
Hatalmas arcok :D Most már csak az árcédulán kéne faragni -30-40%-ot és vinnék is, mint a cukrot :)
6.
6.
alexcargooo
#4: ja és ha valaki kiszedné a lemezből akk lenne egy kész crack a kalózoknak:DxD
2.
2.
shooter1234
Hát ez nagy ötlet (lenne), miért nem jutott előbb eszébe másnak? Már én is gondolkoztam ezen.
1.
1.
sikwitit
Kiváncsi vagyok rá milyen lett a játék. Talán a játéktörténelembe nem épp a .nfo miatt fog bekerülni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...