Fallout 4 PC, PS4, XBOXONE

A Fallout széria negyedik epizódja, szintén a Bethesda gondozásában.
Típus: Poszt-apokaliptikus, RPG

Brit toplista: a FIFA vitte a Black Friday hetét

Adósak vagyunk még a legutóbbi brit játékeladási toplistával, amely a Black Friday hetét összesíti. Az aranyérmes nem meglepő módon a FIFA 16 lett, a játék elég látványosan kilőtt az előző héthez képest.

Brit toplista: rekordot döntött a SW: Battlefront

Két helyet is visszaesett a Fallout 4, még a Black Ops III-nak is sikerült visszaelőznie a múlt héten. A Star Wars: Battlefront vitte az aranyérmet, a briteknél ez volt minden idők legjobb Star Wars-nyitánya is.

Fallout 4 teszt

A Bethesda az alternatív jövőben játszódó posztapokaliptikus Boston kulcsát adja kezünkbe. A Fallout 4 a kiadó egyik tipikus játéka, annak minden szokásos előnyével és hátrányával, ám a generációs ugrás ezúttal elmarad.

Fallout 4 - így alakultak a digitális eladások

Habár a Bethesda nem mondott még konkrét számokat a Fallout 4 digitális eladásai kapcsán, egy elemzőcég szerint a letölthető változatot is sokan keresték a megjelenés utáni napokban.

Fallout 4 - a játékosok alakítják a DLC-ket

Egy hete jelent meg még csak a Fallout 4, azonban máris szóba kerültek a DLC-k. A Bethesdának fontos, hogy mit mondanak a játékosok, ezért a kiegészítőket is az ő véleményeik alapján alakítják.

Brit toplista: tarolt a Fallout 4

Nem meglepő módon a Fallout 4 vitte el a múlt hetet a briteknél, és ezzel maga mögé utasította a legutóbbi aranyérmest, a Call of Duty: Black Ops III-at. Az új Tomb Raider lemaradt a dobogóról.

TGA 2015: Megvan a jelöltek listája

Már csak kevesebb, mint három hét van hátra az idei The Game Awardsig, a show atyja, Geoff Keighley pedig bejelentette a jelöltek listáját, így a szavazás is kezdetét veheti. A The Witcher 3-at hét kategóriában is jelölték.

12 millió példányt szállítottak le a Fallout 4-ből

Ahogy az várható volt, óriási sikernek bizonyult a Fallout 4. A Bethesda szerepjátékából 12 millió példányt szállítottak le a boltoknak csak a megjelenés napjára, ami rekordnak számít a kiadónál.

Már most komoly számokat villantott a Fallout 4

Évek óta vártunk a Fallout folytatására, így tulajdonképpen nem meglepő, hogy tegnap jóformán mindenki ezzel a játékkal játszott. Közben már arról megy a találgatás, hogy utolérheti-e a Skyrim eladásait az új játék.

Így játszik Conan O'Brien a Fallout 4-gyel

Igen, a frissen megjelenő Fallout 4-et is kipróbálta Conan O'Brien, melyet természetesen az ő sajátos stílusában kommentált végig. Sőt, még a Vault-Tec kezeslábasát is magára öltötte.