Fallout 4 PC, PS4, XBOXONE

A Fallout széria negyedik epizódja, szintén a Bethesda gondozásában.
Típus: Poszt-apokaliptikus, RPG

A heti galériafrissítés

A mai gyűjtésben olyan címekből láthattok friss és ropogós képeket többek közt, mint a Homefront: The Revolution, az Attack on Titans, a PC-s Everybody’s Gone to the Rapture és a Dragon Quest: Heroes II.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A hét játéka egyértelműen a Dark Souls harmadik része, de érkezik még egy-két apróság, ami elcsavarhatja a Souls-sorozat iránt kevésbé lelkesedő játékosok fejét. Lássuk a heti megjelenéseket!

Fallout 4 - jövő héten jön a Wasteland Workshop

Jövő héten kedden debütál a Fallout 4 következő letölthető kiegészítése, a Wasteland Workshop, amiben nem csak bázisunkat fejleszthetjük tovább, de a játék világának teremtményeit is befoghatjuk, megszelídíthetjük benne.

A hét legjobb játékakciói

A hétvégén hivatalosan is itt a tavasz, és jön a húsvét is, amit több helyen is komoly leárazásokkal ünnepelnek. A Steamen Ubisoft-címeket lehet nagyon olcsón megvenni, Xboxon pedig elrajtolt a tavaszi nagy kiárusítás.

Fallout 4 - jövő héten jön a Survival Mode PC-re

A Steam béta frissítési csatornáján keresztül már a jövő héten kipróbálható lesz a Fallout 4 Survival Mode-ja, mely a New Vegas Hardcore nehézségi módját idézi majd meg.

Brit toplista: még mindig vezet a The Division

Habár az elmúlt héthez képest alaposan visszaestek a The Division eladásai, továbbra is a Ubisoft Massive játéka vezeti a brit toplistát, az újoncok pedig mögötte sorakoztak fel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár ezen a héten sem maradunk játékmegjelenés nélkül, tény, hogy a szokásos Steam-áradatot leszámítva kissé lazábbnak tűnik a húsvét előtti pár nap. Mint mindig, most is összeszedtük, hogy mire számíthattok majd!

Fallout 4 - bemutatkozik az Automatron DLC

Boston környékére rájár a rúd. Egy Mechanistnek hívott kurafi veszélyes robotok hordáját szabadítja rá a vidékre, s nekünk kell megvédenünk azt a saját robotjainkkal. Dátumot és trailert kapott a Fallout 4 első DLC-je.

PC-n jobban fogy a Rise of the Tomb Raider

Befutott a digitális eladásokat vizsgáló Superdata legfrissebb jelentése, melyből kiderült, hogy a Rise of the Tomb Raiderből az első hónapban háromszor több kópia fogyott PC-n, mint Xbox One-on.

Fallout 4 - ilyen lesz az új túlélőmód

A Bethesda a hónap elején ígérte meg, hogy teljesen felújítja a Survival módot, most pedig megérkeztek az első részletek róla. A posztapokaliptikus világ soha nem volt még ilyen kegyetlen.