Fallout 4 PC, PS4, XBOXONE

A Fallout széria negyedik epizódja, szintén a Bethesda gondozásában.
Típus: Poszt-apokaliptikus, RPG

Bemutatkoztak a Fallout 4 DLC-i

Hosszú hallgatás után végre bemutatta a Bethesda a Fallout 4 DLC-it. A három különböző árazású kiegészítő a következő hónapokban érkezik, de ezenkívül is várhatóak még új csomagok.

Brit toplista: újra a legjobb tízben a Fallout 4

Az új Naruto hiába csípte meg a bronzérmet egy hete, ezúttal még a legjobb tízbe sem tudta beverekedni magát, a FIFA 16 visszavette a helyét. A Call of Duty: Black Ops 3 továbbra sem talált legyőzőre.

A hét legjobb játékakciói

Újonnan induló rovatokban hétről hétre összegyűjtjük azokat a játékokat, amelyeket éppen akciós áron vásárolhattok meg. Igyekszünk minden igényt lefedni, így a konzolos akciók mellett a PC-s leárazásokat is górcső alá vesszük.

Brit toplista: élen a LEGO Marvel's Avengers

Meglepetésgyőzelmet aratott a LEGO Marvel's Avengers. A játéknak újoncként sikerült letaszítani a a trónjáról a Call of Duty: Black Ops 3-at, és ezzel a nyolcadik LEGO-játék lett, amely felért a lista csúcsára.

Amerikai toplista: a Call of Duty az év legjobbja

Befutott az NPD Group legújabb helyzetjelentése az amerikai játékpiacról, és a decemberi hónap összesítése mellé a teljes év számait is elküldték nekünk. Az év legkeresettebb játéka a Call of Duty: Black Ops III volt.

Brit toplista: újra a legjobb tízben a Battlefield 4

Újabb hét, újabb szigetországi toplista, amelyen az éllovas személye ezúttal sem változott. A Call of Duty: Black Ops 3 mögött viszont bőven akadtak változások, így például a Battlefield 4 is visszatért a legjobbak közzé.

Blogajánló: Fallout 4 - Pip-Boy Edition bemutató

A korlátozott példányszám miatt csak keveseknek adatott meg a lehetőség, hogy megkaparintsák a Fallout 4 Pip-boy-jal felszerelt kiadását. ADMIN nevű blogírónk a szerencsések között van, és meg is osztotta élményeit.

Brit toplista: még mindig vezet a Call of Duty

Úgy tűnik, a britek nem tudnak ráunni az új Call of Dutyra, még mindig a Black Ops III vezeti a szigetország játékeladási toplistáját. Mögötte a Star Wars: Battlefront következik, a Star Wars-láz sem akar alábbhagyni.

2015 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

A legolvasottabb hírek után nézzünk egy másik listát, következzen az elmúlt év tíz legolvasottabb cikke! A győztesen nem fogtok meglepődni, de azért akad egy-két érdekesség is az összeállításban.

Frissítve: Mindenki akciózik karácsonykor

De tényleg: a Steamen, az Xbox Store-ban és a PlayStation Store-ban is leárazásokkal ünneplik a karácsonyt, és a Humble-csapat is most indította útjának a legújabb csomagját.