Fallout 4 PC, PS4, XBOXONE

A Fallout széria negyedik epizódja, szintén a Bethesda gondozásában.
Típus: Poszt-apokaliptikus, RPG

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Vége az E3-nak, úgyhogy valamivel biztosan több időnk jut a héten játékra: nézzük hát meg, hogy mivel asszisztálnak ehhez a kiadók! Hosszú fejlesztés után boltokba kerül a Mega Man szellemi örököse, és jön a multis Resident Evil is.

E3 2016: Az első galériafrissítés

Az EA és a Bethesda sikervárományosaiból szedtük össze az első adag friss képet - lesz itt Dishonored 2, Titanfall 2, Fallout 4 és Skyrim: Special Edition is. Szemezgessetek bátran!

E3 2016: Új Pip-Boy-kiadást kap a Fallout 4

A Fallout 4 első Pip-Boy-kiadását tavaly gyorsan elkapkodták, de a Bethesda ma bejelentette az új verziót, a 350 dolláros Deluxe Bluetooth Editiont, amiből csak 5 ezer darab készül. Nézzük meg közelebbről!

E3 2016: Jön a Fallout 4 VR-változata

Természetesen a Fallout se maradhatott távol az E3-tól. A Bethesda bemutatta a negyedik rész következő letölthető csomagjait, megerősítették, hogy jön a PC-s Fallout Shelter és hogy jövőre HTC Vive-ra költözik a negyedik rész.

E3 2016: Nézd vissza a Bethesda-konferenciát!

Éjjeli bagoly vagy, netán koránkelő? Ha csíped a Dishonored 2-t, a The Elder Scolls-sorozatot, vagy az id Software alkotásait, akkor mindenképp érdemes végignézned a kiadó E3-as sajtótájékoztatóját. Pontosan itt!

Fallout 4 - modtámogatás már Xbox One-on is

A Bethesda egy livestream keretében hintette el, hogy május 31-től már Xbox One-ra is letölthetjük a Fallout 4 modjait. Több mint 667 munka között csemegézhetünk - a fájllimit 2 GB lesz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A hosszú hétvége bezavart picit, azonban a világért sem hagynánk benneteket megjelenési lista nélkül! A hét főszereplője a Homefront: The Revolution, Philadelphia már várja, hogy felszabadítsd az észak-koreai elnyomás alól.

Két hét múlva jön a Fallout 4 új DLC-je

Két hét múlva ismét kiegészül a Fallout 4, ezúttal viszont egy tartalmában és méreteiben is nagyobb szabású letölthető bővítményt köszönthetünk majd a Far Harbor csomag személyében.

Fallout 4 - elérhető a Creation Kit bétája

Immáron minden kreatív elme kipróbálhatja a Fallout 4 hivatalos modszerkesztőjét, a Creation Kitet. A program egyelőre nyílt bétafázisban van, de attól még indulhat a kísérletezés, azt kapod a kezedbe, amit a fejlesztők is.

Rajongók javítják ki a Fallout 4 hibáit

A Fallout 4 sem sikerült éppen bugmentesre, ráadásul a Bethesda nem is tudja felvenni a versenyt a közösség tempójával. Most egy rajongói patchet mutatunk be nektek, amely "kijavítja a játék összes hibáját".