Fallout 4 PC, PS4, XBOXONE

A Fallout széria negyedik epizódja, szintén a Bethesda gondozásában.
Típus: Poszt-apokaliptikus, RPG

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan megtolták a hónap végét a tisztelt fejlesztők és kiadók, a kötelező indie-dömping mellé pedig néhány nagyobb falat is jutott a hétre. Kiegészül a World of Warcraft és a Fallout 4, valamint visszatér a Resident Evil 4 is.

Itt a Fallout 4: Nuka World előzetese

Augusztus végén az utolsó DLC is napvilágot lát a Fallout 4-hez. A Nuka World nagyjából akkora, mint a Far Harbor volt az év elején, és egy teljesen új helyszínen játszódik - ez pedig a címadó vidámpark.

Fallout 4 - hol vannak a PS4-es modok?

Xbox One-ra már hónapok óta tölthetik a játékosok a külső tartalmakat, a PlayStation 4-es modok azonban még nem érhetőek el. Pete Hines szerint dolgoznak a megoldáson.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha még javában benne vagyunk a nyári uborkaszezonban, lesz néhány érdekes megjelenés. Jön a Double Fine új játéka, a Headlander, és megkapjuk a We Happy Few korai változatát.

Fallout 4 - két hét múlva jön a Vault-Tec DLC

Két hét múlva újabb kiegészítővel gazdagodik a Fallout 4: a Bethesda bejelentette, hogy pontosan mikor is válik elérhetővé a Vault-Tec Workshop DLC, melyben megépíthetjük a saját bunkerünket.

Fallout 4 - a Nuka World lesz az utolsó DLC

Pete Hines, a Bethesda alelnöke a Twitteren erősítette meg, hogy az idei E3-on bemutatott DLC-k lesznek az utolsók, amelyek megjelennek a Fallout 4-hez. A Nuka Worlddel lezárul a játék ilyen jellegű támogatása.

Fallout 4 - PlayStation 4-en késnek a modok

Az eredeti tervek szerint a PS4-es Fallout 4 esetében még ebben a hónapban élesedett volna a modtámogatás, de a Bethesda határozatlan időre eltolta a premiert. Ez van, ezt kell szeretni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Vége az E3-nak, úgyhogy valamivel biztosan több időnk jut a héten játékra: nézzük hát meg, hogy mivel asszisztálnak ehhez a kiadók! Hosszú fejlesztés után boltokba kerül a Mega Man szellemi örököse, és jön a multis Resident Evil is.

E3 2016: Az első galériafrissítés

Az EA és a Bethesda sikervárományosaiból szedtük össze az első adag friss képet - lesz itt Dishonored 2, Titanfall 2, Fallout 4 és Skyrim: Special Edition is. Szemezgessetek bátran!

E3 2016: Új Pip-Boy-kiadást kap a Fallout 4

A Fallout 4 első Pip-Boy-kiadását tavaly gyorsan elkapkodták, de a Bethesda ma bejelentette az új verziót, a 350 dolláros Deluxe Bluetooth Editiont, amiből csak 5 ezer darab készül. Nézzük meg közelebbről!