Fallout 4 PC, PS4, XBOXONE

A Fallout széria negyedik epizódja, szintén a Bethesda gondozásában.
Típus: Poszt-apokaliptikus, RPG

Fallout 4 - április körül jön a modszerkesztő

Hamarosan megérkezik a Fallout 4 hivatalos modszerkesztője, a Creation Kit, első körben PC-re, a kész művek később konzolokon is elérhetővé válnak. Tavasszal olyan eszközt kapunk a kezünkbe, amivel a fejlesztők is dolgoztak.

Brit toplista: másodikként nyitott a Street Fighter V

Múlt héten jelent meg a Street Fighter-sorozat folytatása, mely bár a dobogón nyitott, egy ekkora címtől mégis mindenki azt várta volna, hogy a feje tetejére állítja az eladásokat.

Bethesda: három új játékon dolgozunk

Az idei DICE Summit egyik vendége a Bethesda vezetője, Todd Howard volt, aki a vele folytatott beszélgetés során megerősítette, hogy a stúdió három vadonatúj játékon dolgozik.

Bemutatkoztak a Fallout 4 DLC-i

Hosszú hallgatás után végre bemutatta a Bethesda a Fallout 4 DLC-it. A három különböző árazású kiegészítő a következő hónapokban érkezik, de ezenkívül is várhatóak még új csomagok.

Brit toplista: újra a legjobb tízben a Fallout 4

Az új Naruto hiába csípte meg a bronzérmet egy hete, ezúttal még a legjobb tízbe sem tudta beverekedni magát, a FIFA 16 visszavette a helyét. A Call of Duty: Black Ops 3 továbbra sem talált legyőzőre.

A hét legjobb játékakciói

Újonnan induló rovatokban hétről hétre összegyűjtjük azokat a játékokat, amelyeket éppen akciós áron vásárolhattok meg. Igyekszünk minden igényt lefedni, így a konzolos akciók mellett a PC-s leárazásokat is górcső alá vesszük.

Brit toplista: élen a LEGO Marvel's Avengers

Meglepetésgyőzelmet aratott a LEGO Marvel's Avengers. A játéknak újoncként sikerült letaszítani a a trónjáról a Call of Duty: Black Ops 3-at, és ezzel a nyolcadik LEGO-játék lett, amely felért a lista csúcsára.

Amerikai toplista: a Call of Duty az év legjobbja

Befutott az NPD Group legújabb helyzetjelentése az amerikai játékpiacról, és a decemberi hónap összesítése mellé a teljes év számait is elküldték nekünk. Az év legkeresettebb játéka a Call of Duty: Black Ops III volt.

Brit toplista: újra a legjobb tízben a Battlefield 4

Újabb hét, újabb szigetországi toplista, amelyen az éllovas személye ezúttal sem változott. A Call of Duty: Black Ops 3 mögött viszont bőven akadtak változások, így például a Battlefield 4 is visszatért a legjobbak közzé.

Blogajánló: Fallout 4 - Pip-Boy Edition bemutató

A korlátozott példányszám miatt csak keveseknek adatott meg a lehetőség, hogy megkaparintsák a Fallout 4 Pip-boy-jal felszerelt kiadását. ADMIN nevű blogírónk a szerencsések között van, és meg is osztotta élményeit.