Dead Space 2 PC, PS3, X360

Folytatódik az Electronic Arts népszerű horrorjátéka: a Dead Space 2-ben multiplayer mód is helyet kapott. A játékhoz egy nagyobb DLC is elérhető Severed címmel.

E3 2010: Befutott az Electronic Arts listája is

Az Electronic Arts a mindenkinek valamit elvet követi a kiállított játékaival: lesz itt atomkemény Bulletstorm és Medal of Honor, meg némi Sims is.

Megerősítve: multi is lesz a Dead Space 2-ben

Az Electronic Arts vezérigazgatója, a John Riccitiello lőtte le véletlenül a meglepetést, miszerint multiplayer mód is lesz a Dead Space folytatásában.

E3 2010: Elő-show hatalmas játékbejelentéssel

A GTTV péntek este egy hatalmas elő-E3-as műsort fog közvetíteni, melyben bemutatnak néhány nagyobb játékot, és lesz egy hatalmas exkluzív bejelentés is.

Dead Space Extraciton PSN-re és XBLA-ra

A Visceral Games és az Electronic Arts ezerrel dolgozik a korábban csak Wii-re megjelent Dead Space: Extraction HD konzolos átiratán, mely még idén megjelenhet.

Dead Space 2: az űrben senki se hallja a sikoltásod

Befutottak az első hivatalos screenshotok az Electronic Arts űrhorrorjának legújabb részéből. A Dead Space 2 idén ősszel jelenik meg mindhárom platformra.

Friss screenshotok borongós májusi délutánra

Crysis 2, Dead Space 2, Dragon Ball, EA Sports MMA, F1, Kane & Lynch, Medal of Honor, Star Wars, és még sok más játék a mai galériafrissítésben!

Dead Space 2 PC-s verzió az EA megjelenési listáján

Az Electronic Arts a minap tette közzé frissített megjelenési listáját, melyen érdekes módon a Dead Space 2 neve mögött már a PC is szerepel, mint célplatform.

E3 2010: Ezek a játékok már biztosan kint lesznek

Vészesen közeleg az idei E3, így az IGN gondolt egyet, és összeszedte azokat a címeket, amikkel már biztosan összefuthatunk a júniusi expón.

Új Dead Space 2 honlap, ütős koncepciórajzok

Kissé megújult a Dead Space 2 hivatalos honaplja, melyre a fejlesztők azonnal fel is pakoltak három fantasztikus hangulatú festményt. Akár háttérképnek is elmennek.

Dead Space 2 - itt az első előzetes

Befutott az első igazi előzetes a Visceral instant klasszikus horrorjátékának folytatásából. A Dead Space 2 már most rémisztőbbnek tűnik, mint az elődje.