Dead Space 2 PC, PS3, X360

Folytatódik az Electronic Arts népszerű horrorjátéka: a Dead Space 2-ben multiplayer mód is helyet kapott. A játékhoz egy nagyobb DLC is elérhető Severed címmel.

Az élen nyitott itthon a Dead Space 2

Ahogy megjelent, máris átvette a vezetést a hazai játékeladási toplistákon a Dead Space második része. Mi egyáltalán nem csodálkozunk ezen, a játék nagyon jól sikerült, azon viszont annál inkább meglepődtünk, hogy Xbox 360-on a Kinect Sportsot nem sikerült megelőznie.

Az NGP-t is meghódítja a Dead Space

A Visceral Games már korábban is hangsúlyozta, hogy minél szélesebb körben szeretné bővíteni a Dead Space frencsájzt, ideértve az esetleges Next Generation Portable verziót is, ami a minőség érdekében nem sima port lenne. A kézikonzolos változat hasonlítana a Wii-s Extractionhoz.

Dead Space 2 teszt

Sokat kellett rá várni, túl régóta bújjuk már a híreket miatta, de a pár héttel ezelőtt megjelent demó után azért már sejteni lehetett, hogy milyen lesz a végeredmény. Itt van hát a Halott Űr folytatása, a minden korábbinál félelmetesebb és véresebb Dead Space 2, vessük is bele magunkat a sötétségbe!

Dead Space 2 - fejlesztői napló a fényekről

Mint minden horrorjáték lényeges elemei a mesteri fény-árnyék effektek, a Visceral Games is éjt nappallá téve azon fáradozott, hogy ezzel kellően megalapozza a hangulatot. Erről szól a fejlesztők legfrissebb videónaplója, pluszban szereztünk fél tucat képet az iPhone-iPades verzióból is.

Dead Space 2: Severed bejelentés

Alig jelent meg a Dead Space második része, az Electronic Arts máris bejelentette a játék első DLC-jét. A Severed két különálló fejezettel lepi meg a rajongókat, amelyek történései az alapjáték sztorijával párhuzamosan játszódnak - igen, kitaláltátok, a kiegészítőben éppen ezért nem Isaac lesz a főszereplő.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elérkezett hát a nagy nap, boltokba került a Dead Space második része, Isaac Clarke visszatért, és keményebb, mint valaha. A Dead Space 2 az első tesztek alapján nagyon jól sikerült, alig várjuk, hogy végre a nekromorfok közé vessük magunkat, és élesben próbálgassuk a vadi új multiplayer módot.

150 ember dolgozott a Dead Space 2-n

Azt megszokhattuk már, hogy a tripla-A kategóriás játékok fejlesztése nem kevés időt, és pláne nem kevés embert igényel manapság, de a 150 még így is egy impresszív szám. A csúcson ennyien dolgoztak azért, hogy elkészülhessen a Dead Space második része.

Spéci Dragon Age 2 tartalom a Dead Space 2-ben

Az EA Games elég hízelgő módon köti össze két várható sikercímének promótálását, hiszen a Dead Space 2 egy-egy példányának leendő tulajdonosai most exkluzív tartalmat aktiváló kódot találnak a horrorjáték dobozában, melyet a Dragon Age 2-ben lehet majd felhasználni. Egy bónuszpáncél mindig jól jön.

Dead Space 2 - TV-spot és élőszereplős trailer

Ugye egy percig nem hittük azt, hogy az EA nem nyomja meg patinás horrorjátékának marketingjét a televíziós közeg segítségével? Meg is kaptuk az első reklámot a Dead Space 2-ből, valamint Isaac Clarke ezúttal hús-vér szereplőként kelt zavart a Visceral irodájában.

Dead Space 2 - megjelenés előtti trailer

Január 25-én boltokba kerül a Dead Space várva-várt második része, ami azt jelenti, hogy két hétnél is kevesebbet kell várnunk a Visceral Games horrorjára. A játékban számos újdonság, többek között multiplayer mód is vár a rajongókra - nézzétek meg az anyag launch trailerét, amolyan kedvcsinálónak!