Dead Space 2 PC, PS3, X360

Folytatódik az Electronic Arts népszerű horrorjátéka: a Dead Space 2-ben multiplayer mód is helyet kapott. A játékhoz egy nagyobb DLC is elérhető Severed címmel.
1293034953

Kellemes ünnepeket kíván a Dead Space

Két nagyon durva videót időzített a Visceral Games az ünnepekre. Ebből az egyik teljesen komoly, és konkrétan összecsináltam magam rajta, a másik pedig egy kis vicces köszöntés a játék főszereplőjétől, Isaac Clarke-tól. Mindkettő megtekintése erősen ajánlott!
1293029344

Dead Space 2 demóteszt

Egy magamfajta veterán játékosnak nem sok olyan megjelenés akad manapság, amit úgy istenigazából várna. De a Dead Space folytatása eme kevesek közé tartozik. Évekkel ezelőtt Daks papa remek cikkének köszönhettem, hogy megvettem az első részt, és azóta fanatikus rajongója lettem a címnek. Eljött hát a nagy nap, hogy a virtuális piacon letöltsem a demót...
1292428800

Előzetesen az új Dead Space anime

Ha emlékszünk még a 2008-as Dead Space animéra, akkor valószínűleg jó emlékeink vannak róla, mert igen ütős cucc volt. Most azonban folytatódik a sztori, és még brutálisabbnak és nagyszabásúbbnak tűnik, mint valaha. Igazi sci-fi eposz válik a Dead Space-ből.
1291921964

Dead Space 2 - karácsonyi demó, új trailer

Steve Papoutsis producer nem a levegőbe beszélt, még akkor sem, ha nem mondott korábban semmi konkrétumot a Dead Space 2 demójáról, csupán utalgatott rá. Merthogy valóban lesz Dead Space 2 demó, ráadásul már tényleg karácsony előtt játszhatunk vele - a jó hír mellé egy új trailert is kaptunk.
1291816800

Dead Space 2 - mindenki multit akart

Ha azt gondoltad, hogy a Dead Space rajongók több fegyvert, ijesztőbb szörnyeket vagy még durvább sztorit akartak a folytatástól, akkor itt az ideje újragondolni a dolgokat. A fejlesztők szerint ugyanis a játékosok legfőképpen egyetlen dolgot akartak: multiplayert!
1291707301

Pörög a Dead Space 2 - horror testközelből

A Visceral Games már előszeretettel tolja a játékmeneti felvételeket a közelgő horrorjátékuk folytatásából, mely többek között multiplayer módusszal is rendelkezni fog. De nem ám ilyen élettelen fércmegoldás lesz csak a sztori mellett, hiszen ugyanolyan hátborzongatónak ígérkezik.
1291622418

Dead Space 2 demó még karácsony előtt?

A hideglelős horrorjáték januárban landol a boltok polcain, ám minden esély megvan arra, hogy még az ünnepek előtt részesüljünk némi próbalehetőségben, hiszen a játék producere a Dead Space 2 Facebook-oldalán is utalást tett erre. Nem lenne semmi bejglitől teli hassal irtani a necromorphokat.
1290772800

Dead Space 2 - már Isaac sem a régi

Új trailer érkezett a Dead Space második részéről. A videóban arról beszél a Visceral Games egyik munkatársa, hogy a játék főhőse, Isaac Clarke milyen változásokon esett át az előző epizód óta. Bizony, már Isaac sem a régi, a legszembetűnőbb az lesz, hogy a kolléga viszonylag sokat beszél majd.
1289484000

Dead Space 2 - multihent a Solar Array pályán

Habár a Dead Space 2 lekési a karácsonyi szezont, a Visceral Games gondoskodik róla, hogy addig is emlékezzünk majd, mit kell megvenni az ünnepek után. Az új Dead Space 2 multiplayer trailerben a Solar Array pályára nyerhetünk betekintést.
1288873827

Dead Space 2 - aki fél, meneküljön

A Visceral Games nem kíméli idegszálainkat a Dead Space 2-ben, a horrorhangulat még az első résznél is markánsabbnak ígérkezik. A mostani, Gyűrű Rosie körül névre keresztelt trailerben lágy női énekhang csendül fel, a fények cserfes táncától megzavarodunk és saját épelméjűségünket is megkérdőjelezzük.