Dead Space 2 PC, PS3, X360

Folytatódik az Electronic Arts népszerű horrorjátéka: a Dead Space 2-ben multiplayer mód is helyet kapott. A játékhoz egy nagyobb DLC is elérhető Severed címmel.

Dead Space 2 - multihent a Solar Array pályán

Habár a Dead Space 2 lekési a karácsonyi szezont, a Visceral Games gondoskodik róla, hogy addig is emlékezzünk majd, mit kell megvenni az ünnepek után. Az új Dead Space 2 multiplayer trailerben a Solar Array pályára nyerhetünk betekintést.

Dead Space 2 - aki fél, meneküljön

A Visceral Games nem kíméli idegszálainkat a Dead Space 2-ben, a horrorhangulat még az első résznél is markánsabbnak ígérkezik. A mostani, Gyűrű Rosie körül névre keresztelt trailerben lágy női énekhang csendül fel, a fények cserfes táncától megzavarodunk és saját épelméjűségünket is megkérdőjelezzük.

Kellemes halloweent kíván a Dead Space 2

A játékfejlesztők mindig is szerettek a különböző ünnepek alkalmával kis extrákkal előrukkolni. Ez a helyzet a frissen beérkezett Dead Space 2 előzetessel is, melyre talán még az előzetes nevet sem lehet ráaggatni, mindenesetre egyszeri poénnak azért jó lesz.

C&C játékon dolgoznak a Dead Space alkotói

A Visceral Games fejese a Gamasutrának erősítette meg, hogy a csapat új Command & Conquer játékon dolgozik. A projektről mindössze annyit árult el, hogy a megjelenése "még nagyon messze van", így az sem derült ki, hogy stratégia lesz-e az új rész vagy inkább akciójáték - a csapat profiljába az utóbbi illene bele.

Dead Space 2 - lesz gyűjtői kiadás

Mindenki hatalmas megkönnyebbülésére az Electronic Arts úgy döntött, készít gyűjtői kiadást a Dead Space 2-ből. Elvégre ki tudna meglenni Isaac plazmavágó fegyverének replikája nélkül? Ha te semmiképp sem, akkor a csomag január 25-től várja, hogy megvásárold!

Dead Space: Ignition - megjelenés előtti trailer

Mától tölthető le a Dead Space 2 előzményeit elmesélő Dead Space: Ignition. A megjelenés alkalmából érkezett még egy utolsó trailer, amelyben nem csak kellemes ízelítőt kapunk az új "köztes" rész hangulatából, de bemutatásra kerülnek a játék során feltűnő puzzle feladatok is.

Dead Space 2 - videó a többjátékos bétatesztből

Néhány szerencsés bevonásával javában zajlik a Dead Space 2 többjátékos üzemmódjának zártkörű bétatesztelése. Az egyik játékos úgy gondolta, rögtön felvételt is készít, és megosztja azt a jónéppel, ráadásul még némi kommentárt is szolgáltat hozzá.

A Visceral már a Dead Space 3-on ötletel

A Visceral Games akármeddig folytatná a Dead Space-sorozatot, viszont csak akkor, ha a rajongók és a kritikusok is kellően támogatják őket - ti vegyetek játékot, mi majd pontozunk, és akkor a Visceral szerint a huszadik Dead Space-t is meg fogják csinálni.

Dead Space 2 - multiplayer részletek és videó

A Spike TV-n tegnap debütáltak az EA hideglelős horror játékának online képsorai. Természetesen mind a régi rajongókra és az újoncokra is az újdonság erejével hat a Dead Space 2 társas küzdelmei. Aki eddig úgy tartotta, hogy egy túlélő-horror maradjon csak meg single-nek, arra most rácáfolnak a Visceral-nál.

Dead Space 3 - csak ha a játékosok is akarják

Szép dolog a Visceral Games részéről, hogy nem szeretnék az Electronic Arts néhány más sorozatához hasonlóan túlpörgetni a Dead Space-sorozatot. A stúdió szerint csak akkor készül harmadik rész, ha az emberek tényleg szeretnék, és ha van értelme.