Dead Space 2 PC, PS3, X360

Folytatódik az Electronic Arts népszerű horrorjátéka: a Dead Space 2-ben multiplayer mód is helyet kapott. A játékhoz egy nagyobb DLC is elérhető Severed címmel.

Dead Space 2 PC-s verzió az EA megjelenési listáján

Az Electronic Arts a minap tette közzé frissített megjelenési listáját, melyen érdekes módon a Dead Space 2 neve mögött már a PC is szerepel, mint célplatform.

E3 2010: Ezek a játékok már biztosan kint lesznek

Vészesen közeleg az idei E3, így az IGN gondolt egyet, és összeszedte azokat a címeket, amikkel már biztosan összefuthatunk a júniusi expón.

Új Dead Space 2 honlap, ütős koncepciórajzok

Kissé megújult a Dead Space 2 hivatalos honaplja, melyre a fejlesztők azonnal fel is pakoltak három fantasztikus hangulatú festményt. Akár háttérképnek is elmennek.

Dead Space 2 - itt az első előzetes

Befutott az első igazi előzetes a Visceral instant klasszikus horrorjátékának folytatásából. A Dead Space 2 már most rémisztőbbnek tűnik, mint az elődje.

Dead Space 2: titokzatos levél a doktornénitől

A Dead Space 2 vírusmarketing jegyében ezúttal egy ijesztő külsejű, valódi levél ütötte fel a fejét, melyben titokzatos dokumentumok kaptak helyet.

Regény készül a Dead Space előzményei alapján

A BioShock- és Halo-könyveket is jegyző Tor Books kiadásában fog megjelenni B.K. Evenson legújabb regénye, amely a Dead Space előzményeit fogja feldolgozni.

Mozgásban a Dead Space második része

A PAX-re kilátogatók láthatták először mozgásban a Dead Space új részét - a rövid demót természetesen sikerült megörökíteni, így ti is szemügyre vehetitek.

GDC 10: Találj ki támadást a Dead Space 2-be!

Az Electronic Arts és a Visceral Games egy kis versenyt tart, melynek keretein belül mindenki kitalálhat egy támadást Isaacnek, ami ha elég jó, még a játékba is bekerülhet.

Electronic Arts - hatalmas megjelenések az évben

Az Electronic Arts megjelenési lista tervezetéből szemezgetünk, melyre rápillantva hatalmas címek érkezését látjuk a következő hónapokban.

Dead Space 2 - jelenleg nincs tervben PC-s verzió

Az EA közétette a következő éves megjelenési terveit, melyből kiderül, az instant klasszikussá vált akció-horror játék folytatása csak konzolokra érkezik.