Megerősítve: multi is lesz a Dead Space 2-ben

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 10.
  • Hír
Link másolása
Az Electronic Arts vezérigazgatója, a John Riccitiello lőtte le véletlenül a meglepetést, miszerint multiplayer mód is lesz a Dead Space folytatásában.
Az Electronic Arts vezérigazgatója, a John Riccitiello lőtte le véletlenül a meglepetést, miszerint multiplayer mód is lesz a Dead Space folytatásában.



Persze a meglepetés szót tehetjük nyugodtan idézőjelek közé is, hiszen a Dead Space 2 multiplayer módjának létezése gyakorlatilag majdnem nyílt titok volt eddig is. Először egy álláshirdetés alapján következtethettünk a többjátékos rész erőltetésére, majd a Game Informer számolt be meg nem nevezett források alapján arról, hogy az új Dead Space-ben lesz multi is.

Végül a hivatalos megerősítés magától John Riccitiellótól, az Electronic Arts fejesétől érkezett, aki az Industry Gamers-nek adott interjújában kotyogta ki az újonnan bemutatkozó játékmód létezését. "A Dead Space 2 nem csupán egy értékes folytatás, hanem egy szörnyeteg lesz, abszolút meg vagyok elégedve vele - kifejezetten innovatív online játékrésszel rendelkezik" - így hangzott az ominózus mondat, de további részleteket nem sikerült kihúzni belőle. Riccitiello szerint a Dead Space 2 nem az agyatlan akcióról szól, itt a szürkeállományunkat is meg kell dolgoztatni játék közben, ami miatt különösen tetszhet majd a játékosoknak az új rész. A játék megjelenése csak jövőre várható PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, illetve ha minden igaz, PC-re is.
14.
14.
pjoco
#14: Killing floorban az a map a the hive ha jól emléxem nagyon nagy map! :D bementünk a lézer szobába 5-en mind meghaltunk! :-D
13.
13.
Mortician
Egy kooperatív módnak személy szerint örülnék. A Killing Floor "Kaptár" mapja is félelmetes lett, nem számított, hogy hányan játszunk.
12.
12.
Woltignor
szerintem se kéne bele multi mondjuk az poénos lenne ha egy online szobában tegyükfel az Ishimura fedélzetén 30 30 Isac Clark rohangálna plazmavágóval és belezővel xD
11.
11.
SamS
nem úgy volt hogy idén ősszel - télen jön ki ? :S
10.
10.
Bins
#8: Nem muszáj co-operatívba játszani, de kétség kívül nagyon jó mulatság haverral összedolgozva játszani. másik meg hogy a legtöbb horror játék, tehát amitől félni kellene, az az első maximum egy órába félelmetes az helló. megszokod utána már hent ugyanúgy, ezért örülök a szürkeállományos dolognak is:) a multija meg kbö annyira érdekel mint a bioshock 2-é.:D
9.
9.
nomcsa
de de :P főleg ha sokszor kell ketté válni :D biztos raknak be random meglepetéseket a szavatosságért.
8.
8.
lde
A Co-op-al megerőszakolnák a játék lényegi részét, vagyis hogy EGYEDÜL, éjszaka félj. Ketten nem lehet igazán félni.
7.
7.
Netsu
#4: Persze,de a "multi" kifejezést bizony nem a Coop-ra szokás érteni,hanem a hentparádéra :)
5.
5.
kratos83
csak Coop kéne bele úgy fasza lenne többi multis módost leszarom mert ez dead space 2 biztos nagyon nagyon jó lesz
5.
5.
kratos83
4.
4.
koffein
mert biztos egyikötöknek se lenne kedve coop-ba haverral játszani. Csak mert azt is multinak hívják
3.
3.
Beau
#2: Én is hasonló véleményen vagyok.
2.
2.
tjames
Én szarom le a multit seggel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...