Colin McRae: DiRT 2 - megvan a pontos dátum

  • Írta: fojesz
  • 2009. július 17.
  • Megjelenés
Link másolása
Bár a számítógépes verzió technikai okok miatt késik, a konzolos változatok az eredeti terveknek megfelelően szeptemberben kerülnek boltokba.
Bár a számítógépes verzió technikai okok miatt késik, a konzolos változatok az eredeti terveknek megfelelően szeptemberben kerülnek boltokba.



A Codemasters a minap felfedte a PlayStation 3-as és Xbox 360-as változatok végleges megjelenési dátumát; eszerint Amerikában szeptember 8-án, Európában 10-én, míg Nagy-Britanniában (ami persze az atlasz szerint még mindig Európa) 11-én fog boltokba kerülni a DiRT 2. Mint arról korábban beszámoltunk, a PC-s verzió a DirectX 11 támogatás miatt csak a Windows 7 debütálása után, decemberben fog megjelenni. A hír mellé egy új trailer is érkezett, érdemes meglesni!
26.
26.
Jocilus
Bízok benne,hogy jó lesz.
25.
25.
Mathia$
Szerintem nem lesz akkora durranás mint aminek tűnik, a codemasters már sokszor leírta magát.
24.
24.
Drider
Szegény dzsiájdzsó... Sajnálatosan nagyon primitív figura. Az arcszerkezete az alábbiakból áll: szemek, orr, fül, száj és áll. Az agykoponya sajnos kimaradt, és félek tőle, mert e kis baki eredményeként hátul is szeme van szegénynek. :D Egyébként nem ítélném meg, ha nem támadott volna le ilyen hangnemben 2-3 kommentelőt is.



A játékkal kapcsolatban: Várom, de engem főleg a PC-s verzió érdekel. Remélem az EGO-motort sikerül kellőképp optimalizálni, ahogy a GRID-ben is volt. A DiRT első része alatt futó motor elég nehézkesen futott a gépemen minimum beállítások mellett is, viszont a GRiD-ben már sok beállítás medium-on volt, és meglepően szépen futott.
23.
23.
Takuma Sato
23:

Egyet értek veled. Mármint abban a, hogy az UNG 2 a legjobb NFS rész. De naon imádtam még a Hot Pursuit 2 is. :):)XD:):)

De az UNG 1-t sem tudta más überelni. Természetesen, ha nem vesszük alapukl az UNG 2-t

XDXDXDXD:):):):):):):)
22.
22.
Skippyke
18: Már kijártam a közép iskolát, de úgy látszik te vén csóka a te idődben etikettet tanítás nem nagyon volt. Az, hogy mi nem nézzük le azt akinek bejön az NFS, igen az oktatási rendszer hibája, viszont az, hogy te ez alapján ítélsz emg másokat, az a szüleidé, hogy nem verték a fejedbe a normális gondolkodást anno. Azon felül, az NFS midnen részét kipróbűlom, de még mindig az UG2 a kedvenc. És, hogy ne offoljak, Cmr Rallyból, a dirt nekem annyira nem jött be, 2005 annál is inkább és a dirt2 sem jön be igazán.
21.
21.
OldM4n
A CMR: Dirt-öt mindenképpen próbáld ki. Nagyon jó!!! Szvsz a legjobb CMR, pedig mindet nagyon durván toltam. Erősen ajánlott, ráadásul a Tuskóban valami 3000 pénz, nem éri meg letorrentezni, mert az áramod többe kerül. Jó játékot.
20.
20.
Takuma Sato
Hmmm...

Nem rossz!! Sajnos az elözö részéhez nem volt szerencsém, de beszerzem, oszt majd meglátjuk hogy menyire ragad meg.

Az elözöekhez szolva az NFS igen is kibekurt jó. Kb a Carbonig.

De a maga idejében az undeground 1-2-t semmi sem tudta überelni.

amugy a mostani részekkel nem is naon gémeltem, mert azok tényleg kakik voltak.
19.
19.
ACDC 4ever
18.
18.
Gubi
Szerintem ez a gyerek elfelejtette bevenni a gyógyszerét reggel. A másik meg, hogy a diplomáját nemtom hol vette, de nem lehetett túl drága.



Azt meg baromira sajnálom, hogy a PC verzió az csak ennyivel később fog megjelenni, mivel konzolom nincs. De ami késik az nem múlik. Addig majd játszok az első résszel :P
17.
17.
dzsiádzsó
Nézzétek látom itt összegyűlt a pizzafutár, és a kisegítő munkás brigád az NFS név hallatán, agyatok nincs ahhoz hogy felfogjátok amit mondtam, de ez nem a ti hibátok, hanem az oktatási rendszeré ami ilyen degenerálttá tett titeket, részvétem....



Személy szerint diplomám van, ti meg vagy nem vagytok 18 évesek még, így megbocsájtható a hülyeség, vagy a fent taglalt társadalmi réteget erősítitek!



#7 HSZ-t aki nem értelmezi azt sajnálom, elég prímóó.



A vitát befejeztem, többet ebbe a topikba nem írok, így szidalmaitokat se fogom látni, ohh nagyon sajnálom, írjátok tovább őket saját szórakoztatásotokra!!! (jaa és sok sikert a KÖZÉPSULIHOZ, talán 20 évesen meglesz puszi nektek)
16.
16.
zookill
13: lehet hogy tévedek,de ez nem arra van hogy azzal dicsekedj h te majd jól szájbavágod az embert -.- tudod itt a játékról kell leírni a véleményed kúltúrált formában. és akkor mivan ha valaki NFS-el szeret játszani ? egészségére...



Szerintem jó game lesz:D
14.
14.
boda1995
Egyébként nagyon nagyon de nagyon komoly lesz!!
13.
13.
boda1995
hát most a pc sek megszivták
12.
12.
dzsiádzsó
12: re



Szerintem annál primitívebb ember aki egy NFS-el tud szórakozni nincs is, szerintem nem én vagyok buta, hanem aki azt élvezi, legalább te is bemutatkoztál egyből, hol is állsz agyilag!!
10.
10.
dzsiádzsó
8: re



Igen azért, te meg ne engem minősíts, hanem vvmi értelmeset szólj hozzá, nyilván nem tudsz, ülj be a kis 1,2 fiat puntodba aztán csavarodj a fára, te kis NFS fan ahhoz értetek....



És bujjál egy név mögé mer élőbe találkoznánk szájba is vágnálak, hülyézésed miatt, nyilván utcán kisebb arccal mozogsz....
10.
10.
Skippyke
7: Téged bárki kötelez, hogy megvedd az NFS-t? Mért zavar, hogy van ilyen is. Kinek a pap, kinek a papné. Te egy nagyon buta ember lehetsz.
9.
9.
ACDC 4ever
8.
8.
driftking15
7: Azért igénytelen gamer mert NFS-el játszik ?Te meg egy idegbeteg hülye vagy véleményem szerint :D
7.
7.
dzsiádzsó
6: re



Csak gratulálni tudok az idiota véleményedhez, nézd már meg hogy néz ki egy FUEL, egy Dirt-őt, vagy a Gridet ami megjoslom jobb mint a shift valaha is lesz, miért? ?ert az EA évek óta rakat sz@rt gyárt NFS néven, míg a Codemaster pont az ellenkezőjét teszi!!!



Az ilyen igénytelen gamerek miatt tud életbe maradni olyan sorozat mint az NFS ami botrány, és árasztják el a piacot a kaksi termékek GRAT neked!
6.
6.
Xx-GoldenAye-Xx
Ennek nagyon furva a grafikája de sztem az NFS Shift-nek sem lesz rossz.

5.
5.
Gael
szep ez is,tuti proba.Remelem komolyabban veszik a vezetesi szimulaciot mint az elodjenel
4.
4.
megalonagyix
de most már azért eljöhetne a PC-s korszak, mert megint késik :D
3.
3.
megalonagyix
az első képkocka az az ESRB Content Rating :D
2.
2.
klemid
Az faxa! Jólnéz ki! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...