Guitar Hero 5

A Guitar Hero megállíthatatlanul tör előre. Az Aerosmith és a Metallica epizódokat követően ismét nagyot ugrik a sorozat, és jön az ötödik rész!
1316768400

FPS-en dolgoznak a Guitar Hero fejlesztői?

A Neversoft által kiadott álláshirdetések alapján arra lehet következtetni, hogy a Guitar Hero- és Tony Hawk-játékokról elhíresült csapat következő projektje egy FPS lesz. Bár akciójátékot korábban is kaptunk a srácokról, FPS-t még nem fejlesztettek, így mindenképpen kíváncsiak vagyunk rá!
1309966200

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezonhoz közeledve egyre kevesebb nagy cím kerül boltokba, de ezek azért tudnak úgy teljesíteni, hogy bekerüljenek a legkeresettebb játékok közé. Legutóbb a F.E.A.R. harmadik része domborított, igaz Paxton Fettel és Point Man akciója nem ért dobogós helyezést.
1302866955

Activision - nem változott az egyesülés óta

Legalábbis ezt állítja a cég egyik fejese, aki nem igazán érti, miért utálja mindenki a kiadót azóta, hogy egyesültek a Vivendi játékrészlegével, s így a világ legnagyobb kiadójává váltak. Szerinte ugyanis a cég gyakorlatilag változatlan maradt, pont olyan, mint előtte, így érthetetlen a negatív visszhang.
1301414400

A Blizzard főnök védi az Activision főnököt

Nem mintha Bobby Kotick, az Activision legendás vezére védelemre szorulna, elvégre nem egy lánylelkű félénk kis liliomszál az úriember. Ettől függetlenül a Blizzard alapítója úgy véli, nagyon hibás kép alakult ki a közvéleményben Kotickról, és valójában egy teljesen normális, korrekt ember.
1297517422

Kotick: Lehet, hogy újra feltaláljuk a Guitar Hero-t

Az Activision vezérigazgatójának nyilatkozatai elsősorban a vállalat részvényeseinek kedveznek, ám mostani kijelentésével azért pár GH-fan szájára is mosolyt csal - és lehet, nem csak szánalomból. Lehet, hogy évek múltán újra visszatér a népszerű ritmusjáték? Bizakodhatunk, hogy nincs veszve minden!
1297436400

A Rock Band él, és Guitar Hero DLC-k is lesznek

Bár a Rock Band fejlesztőinek sora sem megy könnyen mostanság, a Guitar Hero legfőbb konkurense továbbra is létezik. Elemzők egyébként már azt is megvitatták, hogy vajon végleg, vagy csak pár évre kellett elbúcsúznunk a Guitar Hero-tól? Az biztos, hogy a következő generáció előtt nem látjuk viszont a sorozatot.
1297331715

Lelőtték a True Crime-ot, nem lesz Guitar Hero sem

Az Activision tegnap éjjel bejelentette, hogy nem fejezik be a True Crime legújabb, Hong Kongban játszódó epizódját, emellett a Guitar Hero és a többi zenés címüket is jegelni fogják. Az óriáskiadó a jövőben a Blizzard játékaiba és a Call of Duty-sorozatba szeretné a legtöbb pénzt ölni.
1290002414

Újabb fejlesztőstúdiót zár be az Activision

A Bizarre Creations mellett újabb fejek hullhatnak a porba, ám míg az Blur készítőinek felszámolását még fontolgatja az Activision, addig a Guitar Hero társfejlesztőinél, a Budcatnél már szemrebbenés nélkül húzta le a rolót. Az ok itt is a gazdasági tényezők és az erőforrások átrendezése.
1288424509

Golden Joystick 2010 - itt a nyertesek listája

Lezajlott az idei Golden Joystick 2010 díjátadó, tegnap frappáns kis ceremónia keretein belül rántották le a leplet a győztesekről és a dobogósokról. Számos külföldi szaklap hirdette meg a szavazást, a játékosok pedig voksaikkal éltették a kiemelkedő címeket. Le is közöljük a díjazottak listáját.
1285665111

Az EA visszavágott Bobby Koticknak

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, Kotick úrnak bizony igen élces a nyelve, a diplomácia piszkos útjára lépett, amikor legnagyobb konkurensének is beszólt. Természetesen a gúnyolódó megjegyzéseit az Electronic Arts sem hagyhatta szó nélkül. A brazil szappanoperákra jellemző szájkarate folytatódik.