FPS-en dolgoznak a Guitar Hero fejlesztői?

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 23.
  • Pletyka
Link másolása
A Neversoft által kiadott álláshirdetések alapján arra lehet következtetni, hogy a Guitar Hero- és Tony Hawk-játékokról elhíresült csapat következő projektje egy FPS lesz. Bár akciójátékot korábban is kaptunk a srácokról, FPS-t még nem fejlesztettek, így mindenképpen kíváncsiak vagyunk rá!

A Neversoftot 1994-ben alapították, s bár a srácok a Tony Hawk-játékokkal alapozták meg a sikerüket, az utóbbi időben már csak a Guitar Herók kapcsán hallhattunk róluk: pontosabban azok kapcsán sem, hiszen az Activision egy laza mozdulattal a fiókba tette mindkét sorozatot, amihez közük volt.

Ideje volt hát új projektbe belevágni, és míg tavaly azt híresztelték, hogy valamilyen "lövöldözős akciójátékon" dolgoznak, most jobban konkretizálódott az új munka: a fejlesztőcég által kiadott álláshirdetések szerint FPS készül a srácoknál. A GamerZines által felfedezett ajánlatokban hálózati programozót, vezető koncept grafikust, vezető pályatervezőt, vezető technikai grafikust, pályatervezőt (aki nyilván nem vezető...) és PC-s vezető szoftvermérnököt keresnek. A Neversoft a hirdetésekben konkrétumokat nem említ a projekt kapcsán, de azt megjegyzi, hogy az "új FPS-éhez" kellenek az alkalmazottak.

A Neversoft egyébként korábban is csinált akciójátékot, a 2005-ben megjelent Gun például az volt, igaz, ott külső nézetből nézhettünk szembe a vadnyugat veszélyeivel.

6.
6.
eddy22
5.
5.
Mortis
Nagyszerű. Újabb fantáziátlan militarista klón? Igen, feketén látom a dolgokat, de írja valaki azt, hogy nincs rá okom...
4.
4.
Hubert Cumberdale
FPS fanbojként örülök, hogy mindenki fps-eket csinál, de ettől most félek, hogy mi lesz belőle :D
3.
3.
goblinfing
#2: Sose volt fps és nem is ők csinálták brutal legendet
1.
1.
xICEMANx
Nah kiváncsi leszel milyen lesz, gitár alakú puskával kellesz majd szaladgálni és a neze nagyait fogjuk majd felkeresni otthonaikban és majd jól szétzenélni őket... XD... bocs mostanába elég hülye ötleteim vannak ilyenek hallatán :)) XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...