Call of Duty: Modern Warfare 2

A napjainkban játszódó Modern Warfare sikere után az Acitivision úgy döntött, hogy kihagyhatatlan a folytatás. A második rész ismét színes példánya lesz a Call of Duty sorozatnak.
1363971600

A jövőben játszódhat a következő Call of Duty is

A legfrissebb pletykák szerint a Call of Duty-sorozat új, az Infinity Ward által fejlesztett része is a jövőben játszódik majd, igaz, jelenkori fegyverekkel harcolhatunk benne. Ja, és next-gen-exkluzív lesz, azt mondják.
1362498540

Frissítve: Jason West kilépett a Respawntól

Névtelen forrásokra hivatkozva a Kotaku azt állítja, hogy Jason West elhagyta a Respawn Entertainmentet. A Call of Duty atyja "családi okokra" hivatkozva szakított az új stúdiójával, amely régóta egy titkos projekten dolgozik.
1358157606

A Gearbox is készíthetett volna Call of Dutyt

Vajon milyen lehetett volna egy Call of Duty a Gearbox Software tolmácsolásában? Egy Borderlands-szerű nyitott világú háborús shooter? Nos, egy időben a csapat és az Activision is fontolóra vette az ötletet.
1357893000

Nem lesz több magyar játékeladási toplista

A hazai játékeladások toplistájának szerkesztői bejelentették, hogy 2013-tól már nem szolgálnak heti összesítésekkel a magyarországi játékértékesítésekről. A 2012-es évösszegző listával búcsúztak.
1357218049

Égetik az erőszakos játékokat Connecticutban

A connecticuti Southington városában érdekes kezdeményezés indult: 25 dolláros ajándékutalványt adnak mindazok számára, akik beszolgáltatják az erőszakos játékaikat, filmjeiket és zenéiket, amiket aztán elégetnek.
1355734808

Kotick habozás nélkül rúgta ki a Call of Duty atyjait

Az Activision egyik, ha nem a legfontosabb frencsájza a Call of Duty, Bobby Kotick, a kiadó vezérigazgatója viszont a sorozat sikere ellenére is probléma nélkül kirúgta az Infinity Ward alapítóit.
1352966400

Call of Duty: Modern Warfare 4-et kapunk jövőre?

Nehéz eldönteni, hogy meglepő-e az a pletyka, mely szerint az Infinity Ward jövőre is a Call of Duty: Modern Warfare-t erőltetné. Noha a harmadik részt befejezésnek hittük, aligha döbbenünk meg rajta, hogy a csapat inkább a biztos, jól bejáratott címet hajtaná tovább.
1345815839

Modern Warfare 4 - az első részletek?

A Se7enSins magazin merész pletykát szellőztetett meg a jövőre érkező Call of Duty-ról. Ahogy azt már korábban feltételeztük, a Tony Hawk-játékokról elhíresült Neversoft készítené a Modern Warfare 4-et. A közeljövő hadviselésébe csöppenünk bele, s nagy hangsúly lesz a drone-okon. Állítólag.
1344060037

Call of Duty - csökkentek a DLC-k eladásai

Az Activision Blizzard második negyedéves pénzügyi jelentése kitért a Call of Duty brand eredményeire is. Ezek szerint az Elite-re regisztráltak száma meghaladta a 12 millió főt, s ebből 2,3 millióan vannak, akik fizetnek is a prémiumtagságért. A Kínában népszerű CoD Online Európában is elindulhat.
1342263600

Nem lesz vevő az Activision Blizzardra?

A Vivendi nagyon szabadulni akar az Activision Blizzardban rendelkezésére álló 60%-os tulajdonrészétől, azonban a hatalmas holdingra nem nagyon akad vevő. Ugyan a francia vállalat több céggel is tárgyalt, még az is előfordulhat, hogy a nyílt piacon kell értékesítenie a részvényeket.