Halo 2

A BungiE világsikerű Halo játékank folytatása, ami ismét a multiplayer fanokat vette célba
Típus: FPS

Emlékeztető: holnap megszűnik a régi Xbox Live

Ma még elővehetitek a Halo 2-t néhány óra multi erejéig, utána viszont bontsatok fel egy csomag papírzsepit és vegyetek könnyes búcsút kedvencetektől.

Nem adja fel a Halo filmet a Microsoft

Hosszú ideje próbálják meg nyélbe ütni a Halo filmet, ám valami mindig közbejött. Az legfrissebb pletykák Steven Spielberget említik, mint a produkció új nagyfőnökét.

Reach kulcsot kapnak az utolsó Halo 2 játékosok

Miután április 15-én leáll az első generációs Xbox Live, s ezzel együtt a Halo 2 támogatása is megszűnik, a Microsoft kárpótolni fogja a még megmaradt rajongókat.

Valamikor visszatérhet a Halo-szériához a Bungie

A Bungie tervei szerint hosszú ideig a Halo: Reach lesz az általuk fejlesztett utolsó Halo játék. Persze nem kizárt, hogy a jövőben még visszatérnek gyermekükhöz.

Leáll az első generációs Xbox Live

Április 15-től megszűnik az első generációs Xbox Live támogatása, a szervereket leállítják, a Halo 2 rajongók pedig játszhatnak tovább PC-n, már ha van kedvük.

Jelenet a Halo Legends Homecoming epizódjából

Másfél perces klip érkezett a Halo Legends Homecoming című epizódjából, amelyben egy maroknyi katona próbál helytállni a Covenant ellen, s mikor minden veszni látszik...

Halo Legends: The Duel - a Halo anime új része

Nyilván minden Halo-rajongó tud az első japán animációs projektről, a Halo Legendsről, melynek egyik epizódját most végre bárki megnézheti.

2015-ig bizotsan lesz a Halo franchise

A Microsoft egyik embere, Frank O' Connor, aki a Halo sorozatért felelős elárulta, hogy még hat évig biztosan életképes a sorozat, de nem csak játékként.

Ötperces előzetes érkezett a Halo animéből

Ha film egyelőre nem is, anime már biztosan készül a Halo-sorozat alapján, melyből végre egy komolyabb, néhány jobb jelenetet bemutató előzetes is érkezett.

Egyelőre nem lesz Natal-ra szánt Halo

A Halo 3: ODST producere, Alex Cutting elárulta, hogy egyelőre nem tervezik az új mozgásérzékelőt beépíteni a jövőben érkező Halo játékokba.