Halo 2

A BungiE világsikerű Halo játékank folytatása, ami ismét a multiplayer fanokat vette célba
Típus: FPS

A függetlenedés útjára lép a Bungie Studios

A Microsoft bejelentette, hogy a Bungie Studios a függetlenedés útjára lép, a Microsoft azonban továbbra is megtartja érdekeltségeit a csapatban.

Tudjuk mivel játszottál az elmúlt 15 évben!

15 év a játékiparban nagyon hosszú idő. Amikor ma mindenki várja az újabbnál újabb, elképesztő grafikájú FPS-t, belegondoltatok mi volt ezek előtt 15 éve?

Halo-rövidfilm érkezett Neill Blomkamp-től

Neill Blomkamp amolyan reklámfilmet forgatott a Halo-mozi kapcsán, melynek első része már megtekinthető - a videó másfél perces, ám annál hangulatosabb!

Szeptemberben eldől a Halo-mozi sorsa?

Peter Jackson, a Halo-mozi producere (továbbá a méltán híres és népszerű rendező) nyilatkozott a Bungie FPS-e alapján készülő filmről.

Két régi-új Halo 2 pálya a Live-on

A Microsoft két új pályával gazdagította a Bungie-s srácok Halo 2-jét. A mapok a Halo: Combat Evolved játékosainak már ismerősek lehetnek.

GDC 2007: Új Halo epizódokban Peter Jacksontól

Már a szeptemberi X06 rendezvényen hallottunk Peter Jackson és a Bungie Studios kollaborációjáról, azonban az első konkrétumokat csak most tudtuk meg.

Havonta megjelenő Halo-képregény várható

A Marvel bejelentette a New York-i Comic-Con-on, hogy havonta megjelenő Halo-képregényt tervez kiadni a jövőben Master Chief kalandjairól.

Már nem a Halo 2 az Xbox Live legjobbja

A Halo 2 elképesztő sikere után soha nem gondoltuk volna, valaha lesz még nála is népszerűbb játék Xbox-on a Halo 3 megjelenéséig. Íme, a Gears of War bizonyított...

Halo - születésnapi meglepetések

Éppen a mai napon ünnepelhetjük a Halo ötödik születésnapját, s ennek alkalmából a Bungie és Microsoft páros újabb kövér információkkal szolgált nekünk.

Boldog ötödik születésnapot Master Chief!

Ki gondolta volna, hogy betöltötte ötödik életévét kedvenc FPS-sorozatunk? Szinte még tegnap volt, mikor befejeztem az első részt, s ujjongva ugrottam fel a gép mellől...