Halo 2

A BungiE világsikerű Halo játékank folytatása, ami ismét a multiplayer fanokat vette célba
Típus: FPS

Szünetelnek a Halo-mozi munkálatai

Ugyan már nem először, de bizonytalan ideig állni fognak a Halo-mozi munkálatai. Elképzelhető, hogy a 2008-ra ígért szélesvásznú alkotás még később érkezik?!

A Microsoft készíti el a Halo-mozit?

Sem a Universal, sem pedig a Huszadik Századi Róka nem vállalta el a Halo alapján készülő mozi leforgatását - a Microsoft tényleg maga fogja elkészíteni az adaptációt?

A Halo inspirálta a Lost Planet alkotóit

A Lost Planet-et fejlesztő Capcom producere, Keiji Inafune állítása szerint, a Halo ösztökélte őt, hogy belevágjon a szóban forgó akciójáték fejlesztésébe.

A Halo: The Movie rendezőjének korábbi művei

A Gamevideos munkatársai előkutattak néhány nem régi filmecskét, melyet a tegnap a Halo: The Movie rendezésére bejelentett Neill Blomkamp készített.

Rendezőre lelt a Halo: The Movie

Végre megtalálták a Halo mozifilm rendezőjét. A megtisztelő feladatot az első filmes Neill Blomkamp kapta, a producerek pedig Peter Jackson és Fran Walsh lesznek.

Xbox Live! toplisták - Xbox és X360 TopTen

Egyenesen az egyik Microsoft munkatársától érkeztek meg a legnépszerűbb Xbox-, illetve Xbox 360-játékokat szemléltető listák tíz-tíz kitűnő címmel.

A sötétség netovábbja! Croyt odabasz!

Azt hiszem, ez a video a lehető legjobban illusztrálja, hogy mennyire szenvedélyes és érzelmes tud lenni egy fiatal játékos.

Halo 1-2 Xbox360-on!

A Bungie bejelentette, hogy futtatható lesz a Halo első és második része Xbox360-on is. Ráadásul szebb grafika mellett fáraszthatjuk szemeinket!

Heti játékmegjelenések

Ismét itt a heti játékmegjelenéseket összegző lista! Ne induljatok be nagyon, elég sovány lesz az e-heti dózisunk...

Halo 3 - készülőben

A Microsoft ma megerősítette, hogy már dolgoznak a Halo harmadik részén! A matéria természetesen már Xbox2-re készül.