Halo 2

A BungiE világsikerű Halo játékank folytatása, ami ismét a multiplayer fanokat vette célba
Típus: FPS

Már az új játékra koncentrál a Bungie

Még hetek vannak hátra a Halo: Reach megjelenéséig, a Bungie azonban nem pihen: máris az új projecten dolgoznak, immár az Activision számára.

Az Electronic Arts is a Bungie felé kacsintgat

Mielőtt a Bungie megállapodott volna az Activisionnel, az Electronic Arts is rástartolt a csapatra, hátha sikerül besorolni őket az EA Partners címke alá.

Igazi hős: ő az utolsó Halo 2 Xbox Live játékos

Apache N4SIR a gamertagje az utolsó játékosnak, aki még egy hónappal az eredeti Xbox Live hivatalos leállása után is nyúzta a Halo 2-t. Netes körökben már igazi hős.

A Microsoft nem lövi le a kitartó Halo 2 játékosokat

Habár a Microsoft hivatalosan már leállította az eredeti Xbox Live szervereit, néhány fanatikus még mindig tolja a Halo 2-t. A Microsoft pedig hagyja őket.

A Bungie léphet majd az Infinity Ward helyére

A Sterne Agee elemzője, Arvind Bhatia szerint jó esély van arra, hogy a jövőben a Bungie léphet az Infinity Ward helyére, mint az Activision legfőbb FPS-gyára.

Bungie: nagyobbat és jobbat csinálunk, mint a Halo

A Bungie új projekjének célja egyértelmű: egy olyan világot, és egy olyan játékot akarnak létrehozni, ami még a Halónál is nagyobb és jobb, minden tekintetben.

Sony: szeretni fogjuk a Bungie-Activison témát

A Sony gyorsan és vidáman reagált a Bungie és az Activision összeborulására. Nem csoda, hiszen a neves fejlesztőcsapat következő játéka multiplatform lesz.

Bungie - Activision tíz éves exkluzív szövetség

A mai nappal a Bungie és az Activision megállapodott: a világ egyik legértékesebb fejlesztőcsapatának új játékait 10 évig az Activision fogja kiadni és terjeszteni az egész világon.

Még tizenhárman multiznak a Halo 2-vel

Bár a Microsoft már két hete lelőtte az első generációs Xbox Live-ot és egyúttal megölte a Halo 2 online multiját, tizenhárom fanatikus még mindig tolja a játékot.

Megdobja az ODST eladásokat a Halo: Reach béta

Legalábbis Stephen McGill, az Xbox divízió európai elnöke szerint. Ez persze nem másért lehetséges, mint az ODST mellé járó Halo: Reach bétakulcs miatt.