Warface PC, X360

A Crytek kijevi stúdiójának legújabb alkotása, amely a Far Cry és a Crysis világától önálló produktum.
1328187619

GFACE - bemutatkozik a Crytek online platformja

Nagy fába vágta a fejszéjét a német Crytek: olyan online közösségi cross-platformot hoz létre, melyen a streamelhető játékok mellett barátkozhatunk és cseveghetünk is. Mindez böngészőből futna, és igazi nagyágyú címekkel is játszhatunk majd - a zárt béta már kezdetét vette.
1313677961

GC 2011: Európába jön a Crytek-féle Warface

Emlékeztek még arra a rendkívül látványos, ingyenes online FPS-re, amit végül a Crytek nem túl szimpatikus módon végül kizárólag az ázsiai piacon jelentetett meg? Lehet örülni, a cég megerősítette, hogy jövőre Európában és az Egyesült Államokban is bemutatkozhat a Warface.
1292314000

Először mozgásban a Crytek Warface-e

A kizárólag az ázsiai piacra készülő militarista shooter egy korai alphaverziójából származik az alábbi trailer, ám már most leszögezhetjük, hogy a CryEngine 3 igen kellemes összképet vonultat fel. A fejlesztést a Crytek szöuli bázisa végzi, és a játék ingyenes lesz minden helyi PC-tulaj számára.
1290780000

Új multiplayer FPS készül a Cryteknél

A Crytek hivatalosan is bejelentette a Warface című multis FPS-ét, amely ugyan szépnek és jónak ígérkezik, ráadásul ingyenes is lesz, viszont egyelőre úgy tűnik, hogy az ázsiaiakon kívül senki nem játszhat majd vele. A Crytek forradalmat ígér - bízzunk benne, hogy a revolúció begyűrűzik ide is.
1236281880

Új játékon dolgozik a Crytek kijevi stúdiója

A múlt héten foglaltatta le a Crytek a Warface címet saját használatra, amely valószínűleg a cég legújabb önálló - Kijevben készülő - játékát takarja.