Warface PC, X360

A Crytek kijevi stúdiójának legújabb alkotása, amely a Far Cry és a Crysis világától önálló produktum.
Típus: FPS, Háborús, Multiplayer

Warface - hét darab képkocka

Érkezett némi látnivaló a Crytek free-to-play FPS-éből, a Warface-t most hét screenshot erejéig vehetjük szemügyre. A harmadik generációs CryEngine gyönyörűen vizsgázik ismét, bízzunk benne, hogy a játék sem üres techdemó lesz, és megéri kivárni a nyugati premiert!

Warface - háború a favelákban

A brazil bádogviskók tengerében folyik az ádáz küzdelem, a Warface legújabb képein a bűn melegágyában teszünk egy rövid kirándulást. A PAX-ról származó látnivalókról süt a remek hangulat, ha minőségi free-to-play shooterre vágysz, számolnod kell a Crytek alkotásával! (Trailerrel frissítve!)

Warface - előzetesen az ingyenes háború

Ahogy egy híres történelmi személy mondta anno: a háborúhoz három dolog kell - pénz, pénz és pénz. A Crytek viszont úgy gondolja, hogy egy lukas garast sem kell leszurkolnunk ahhoz, hogy minőségi háborús shooterrel gazdagodjunk! Befutott a free-to-play Warface PAX 2012-re szánt trailere.

GC 2012: A Dishonored volt a legjobb

Ahogy azt megszoktuk, a játékipar húsz szakértőjének véleménye nyomán ismét megszavazták a legjobb játékokat a Gamescomon kiállított címek közül. A Dishonored három kategóriában is tarolt, ezek közül az egyik éppen a show legjobbjának járó cím.

GC 2012: A második galériafrissítés

Befutott a második adag screenshot, ráadásul ez az összeállítás még bőségesebb, mint az előző. A felhozatalban van Assassin's Creed III, Deadpool, F1 2012, Far Cry 3, Injustice, Metal Gear Rising, SimCity, World of Warcraft: Mists of Pandaria és ZombiU is többek között - szemezgessetek bátran!

Európában is élesítik a Warface-t

Megtörtént, aminek meg kellett történnie. Oroszországban igen népszerű free-to-play lövölde, a Warface elérhető lesz az Egyesült Államokban és Európában is. A Trion Worlds és a Crytek tegnap közölte az örömhírt - a CryEngine 3-as MMOFPS-t hamarosan mi is élvezhetjük.

E3 2012: A free-to-play felé nyit a Crytek

A német Crytek vezérigazgatója, Cevat Yerli a Videogamer magazinnak elmondta, hogy cégük teljesen áttér a free-to-play játékok készítésére, miután a jelenlegi dobozos fejlesztéseik lefutnak. A kijelentés merész és egyben követendő példa lehet a riválisok számára. Ez a jövő?

Friss kedvcsinálókon a Warface

Az FPS-fanok nem csupán a Crysis harmadik részét várják a német Crytek csapatától, hanem a free-to-play online lövöldözős címet, a Warface-t is. Érdekes módon, Oroszországban már elindult a zárt bétateszt, s innen származik pár ütős látnivaló. Vessétek rá magatokat!

GDC 2012: Videón a CryEngine 3 új arca

Habár a héten már láthattunk képsorokat arról, hogy hol tart most a CryEngine 3, a legfrissebb techdemóban viszont a motor jövőjét mutatja be nekünk a német brigád. Figyelem, ez már a következő generációs hardverekre lesz optimalizálva, szóval várnunk kell egy ideig a bevezetésére.

GDC 2012: Itt tart most a CryEngine 3

Ahogy megígérte, a Crytek bemutatta a CryEngine 3 legfrissebb változatát, a Game Developers Conference-en levetített előzetesből nemcsak a fejlesztésekre derül fény, de azok a projektek is bemutatkoznak, amik a fejlesztőcég legutóbbi játékmotorját használják.