Warface PC, X360

A Crytek kijevi stúdiójának legújabb alkotása, amely a Far Cry és a Crysis világától önálló produktum.
Típus: FPS, Háborús, Multiplayer

Warface - szibériai pályák az ünnepekre

Téli pályákkal készül a Crytek free-to-play FPS-e az ünnepekre. A szibériai helyszínen új ellenfelek és bossok is várnak a játékosokra. A csomag természetesen teljesen ingyen tölthető majd le.

A Crytek eladta a Homefront jogait

Radikális átszervezésbe kezdett a Crytek: a cég bezárta az amerikai és a brit stúdióját, a Homefront jogait pedig a Deep Silver osztrák anyavállalata, a Koch Media szerezte meg. Az új játék már a Dambuster Studiosnál készül.

Steamen is megjelent a Warface

A Crytek ma a Steamen is útjára engedte a free-to-play modellre épülő FPS-ét. A játék készítői abban bíznak, hogy a platform segít még nagyobb közönséget vonzani a címhez, valószínűleg ezzel is segítve a válságba került céget.

Búcsút inthetünk a Ryse 2-nek?

Dacára annak, hogy a Crytek szerint minden rendben van, a névtelenségbe burkolózó alkalmazottak szerint valóban komoly gondokkal küzd a stúdió. Több készülő projektet lelőttek, beleértve a Ryse folytatását is.

Frissítve: Komoly bajban van a Crytek

Lapértesülések szerint a német Crytek komoly bajban van, a CryEnigne-t nem fogadták jól a fejlesztők, a Ryse fejlesztése katasztrofális volt, és mindezek tetejébe a stúdió akár csődbe is mehet.

Megjelent a Warface Xbox 360-on

Tegnap óta elérhető az Xbox Live-on a Crytek free-to-play FPS-e, a Warface. Ahhoz, hogy kipróbálhasd, mindenképp Gold-előfizetőnek kell lenned - ez a dolog egyetlen pikantériája. Lássuk a launch trailert!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Úgy fest, a kiadók és fejlesztők is a húsvéti punnyadásra szavaztak, nem lesz sok játékmegjelenés a napokban. Ettől függetlenül akad egy-két érdekes cím, amire érdemes lehet ráúsznotok.

Warface - elindult a nyílt bétateszt Xbox 360-on

A Crytek free-to-play lövöldéjét az Xbox 360-tulajok is kipróbálhatják, hiszen kezdetét vette a nyílt bétateszt. Ez azt jelenti, hogy komoly kompetitív és kooperatív harcok várnak ránk, hasonlóan mint az új trailerben.

Warface teszt

A Crysis sorozatot is készítő Crytek nemrég azt ígérte, néhány év, és minden játéka free-to-play lesz. Nos, a Warface-szel eltöltött órák után azt javasolnám: ne kapkodjátok el, srácok!

Elrajtolt a Warface

Tegnap óta bárki hozzáférhet a Crytek free-to-play FPS-éhez, a Warface-hez. Ha izgalmas, tartalmas és nem utolsósorban látványos multis játékot keresel, tegyél vele egy próbát - vesztenivalód nincs!