Warface PC, X360

A Crytek kijevi stúdiójának legújabb alkotása, amely a Far Cry és a Crysis világától önálló produktum.
Típus: FPS, Háborús, Multiplayer

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Igen! Ez a hét már egészen a Nagy Őszi Játékmegjelenések Időszakát idézi, lesz miből válogatni a következő napokban, és persze ahogy az lenni szokott, a casual anyagokból is akad bőséggel.

Hétfőn rajtol a Warface

A Crytek bejelentette, hogy jövő héten rajtol el Európában a free-to-play FPS-e, a Warface. A jeles alkalomhoz közeledve egy új trailert is kapunk, ennek is befutott ma a teasere.

Holnap kipróbálhatjuk a Warface bétáját

A Crytek bejelentette, hogy holnaptól sorozatnyelven "Sneak Peak-fázisba" lép a free-to-play lövöldéje, a Warface. Egy hét múlva pedig elstartol az igazi európai nyílt bétateszt. Vesd bele magad!

Xbox 360-ra is megjelenik a Warface

A Crytek minden Xbox 360-tulajt megörvendeztetett: a CryEngine-t használó free-to-play multiplayer shooter a Microsoft konzolján is napvilágot lát 2014 elején. Tekintsd meg a beharangozó trailert!

GC 2013: Előzetest kapott a Warface

Még nem tudni, hogy mikor nyílnak ki a Warface kapui a nagyközönség számára Európában, tény, hogy még mindig a zárt bétateszt zajlik. A Gamescomra egy új trailerrel készül a Crytek.

Crytek: a grafika a játék 60 százalékát teszi ki

Igenis, számít a látvány! Sőt mi több, a beleélést többségében a grafika befolyásolja, legalábbis a Crytek alapítója, Cevat Yerli szerint. Mit számít a játékmenet, ha a látvány nem áll meg a lábán? Ideje nyitott szemmel járnunk!

Filmes traileren a Warface

A Crytek FPS-e a csúcskategóriás játékok élményét honosítja meg a free-to-play címek piacán. A játékmenetről már számos videó tanúskodik, lássunk egy CG-filmecskét! Heroikus harc jön, nem kevés drámával.

Warface - fegyvermódosítás harc közben

A Crytek közelgő free-to-play shooterében nem kell megvárnod a kör végét vagy a halálodat ahhoz, hogy apróbb módosításokat végezz el a fegyvereiden. Minden menet közben történik, egy gombnyomásra. Új trailer érkezett.

Crytek: öt év, és átállunk a free-to-play modellre

További konkrétumok láttak napvilágot a Crytek free-to-play rendszerre történő átállása kapcsán: a fejlesztőcég öt éven belül megszeretné lépni a modellváltást, és külsős fejlesztőket is beengedne a GFACE platformra.

Warface - trailer a zárt béta örömére

Amerikában már javában zajlik a Crytek free-to-play shooterének zárt bétatesztje - remélhetőleg az európai játékosoknak sem kell sokáig várniuk. Egy akciódús előzetes érkezett, melyben alacsonyan szállnak a golyók.