The Elder Scrolls IV: Oblivion

A The Elder Scrolls sorozat negyedik része, a nextgen játékok előhírnöke, lélegzet elállító gfx-el.
Típus: RPG

Szerda esti galériafrissítés

Rengeteg friss kép került fel galériánkba a legújabb játékukról. A mai adag résztvevői többek közt: Call of Duty 3, Burning Crusade, God of War II, Warmonger...

A Blu-Ray lassítja a PS3-as Oblivion fejlesztését

A The Elder Scrolls IV: Obliviont fejlesztő Bethesda srácainak állítása szerint a PlayStation 3-as átirat hegesztése nagymértékben körülményes a Blu-Ray technológia miatt.

Bejelentették az új Oblivion-kiegészítőt

A Bethesda végre hivatalosan is megerősítette a The Elder Scrolls IV: Oblivion legújabb és egyben legnagyobb kiegészítésének, a Shivering Isles-nak fejlesztését.

Shivering Isles - Az igazi Oblivion kiegészítő!?

Internet-szerte terjedt a pletyka, miszerint kapunk végre egy igazi, kézzelfogható Oblivion kiegészítőt, nem csak amolyan digitális szemfényvesztést, mint eddig.

Ötszáz friss kép landolt galériánkban

A hetet galériafrissítéssel zárjuk, melynek teljes végignézésével talán az egész hétvégétek elmegy majd - mert hát ugye gyorsan múlik az idő, ha jól mulat az ember. :)

A héten megjelenő játékok

Íme a héten megjelenő játékok listája. A héten érkezik többek között: Star Wars: The Best of PC, Superman Returns: The Videogame, Thrillville...

Megjelent a TES IV: Oblivion - Knights of the Nine

Xbox 360-ra már tölthető a The Elder Scrolls IV: Oblivion legújabb mini kiegészítője, a Knights of the Nine. Az add-on PC-re december 4-én érkezik.

Több PlayStation 3-nyitócím munkálata csúszik

Lesújtó híreket tudtunk meg: habár a PlayStation 3 amerikai és japán premierje erősen közeledik, úgy tűnik, hogy több nyitócím nem fog addig elkészülni.

Golden Joystick Awards - Győztesek

Október 27-én kihirdették az idei Golden Joystick Awards győzteseit. Augusztustól egészen október végéig szavazhatott bárki tizenhét kategória legjobbjára.

Újabb négyszáz friss kép galériánkban!

Összeszedtük az elmúlt hét legfrissebb négyszáz képét: kemény címek is szerepelnek ám a felhozatalban, így újfent érdemes minket választani, nem pedig Győzikét...