Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony

A GTA IV második DLC-je, amelyben Luis Lopez bőrébe bújhatunk és belekóstolhatunk Liberty City éjszakai életébe.
1355482800

Összekötné a GTA-városokat a Rockstar

A Rockstar hosszútávon egyetlen nagy Grand Theft Auto-világban gondolkodik, amiben az összes eddigi játékbeli város helyet kaphat. A fejlesztőcég emellett további mobiljátékokat is készítene.
1354114800

125 milliónál jár a GTA-sorozat

A Take-Two ügyvezetője boldogan jelentette be, hogy a világ egyik legnagyobb játéksorozata átlépte a 125 milliós eladott példányszámot. Még mindig nagyon keresettek a régebbi GTA-részek.
1351771200

Ötmilliónál tart a Borderlands 2

A Take-Two is közzétette a második pénzügyi negyedévére vonatkozó jelentését, a kiadó sokkal jobban zárta a júliustól augusztusig tartó időszakot, mint tavaly. A Borderlands 2 volt az abszolút húzónév, a jövőben pedig az XCOM-ra és persze az új GTA-ra számít a vállalat.
1349955034

Érkezik a Rockstar Games Collection

Az elmúlt napokban számos online kiskereskedő - köztük a Buy.com és CDUniverse - is megszellőztette a Rockstar Games Collection létezését, mely a stúdió legutóbbi játékait gyűjti össze egyetlen csomagban, kedvezményes áron. Benne lesz a GTA IV, az L.A. Noire és a Red Dead Redemption is.
1339653637

Az MW3-at játsszák legtöbbet Xbox Live-on

Befutott a Xbox Live-ról szóló toplista legfrissebb kiadása - a június 4-gyel kezdődő héten ismét a Call of Duty: Modern Warfare 3 volt a legtöbbet játszott játék, utána a Minecraft következik és a dobogó harmadik fogát a Black Ops első része csípte meg. A GTA 4 továbbra is a PC-sek kedvence.
1329139800

2.0-s szintre emelkedett a GTA IV grafikája

Legalábbis egy mod segítségével, amit sok rajongó már régóta használ arra, hogy az egyébként sem kifejezetten ronda Grand Theft Auto IV grafikáját szinten tartsa az új rész megérkezéséig. Az iCEnhancer 2.0-s verziója egészen durva látványvilágot produkál.
1322208000

Ilyen a GTA V trailere GTA IV köntösben

Lelkes rajongó készítette el a most bemutatandó videót: fogta a Grand Theft Auto V rongyossá nézett előzetesét, levette róla a szinkront, kijegyzetelte a kulcsfontosságú jeleneteket, majd megcsinálta azokat a Grand Theft Auto IV világában - valószínűleg a játék videóvágója remek segítséget kínált.
1320831000

Csúszik az XCOM, veszteség a Take-Two-nál

A várakozásokon felül teljesítette a Take-Two a szeptemberrel véget érő negyedévet, azonban veszteséges lett és az árbevétele is jócskán zuhant érdemi játékmegjelenés híján. A kiadó profitra számít az év végén, de ebben az XCOM már biztosan nem működik közre, csak április után érkezik a játék.
1316709000

Nem marad örökre csúcson a Grand Theft Auto

Habár ma sem teljesen egyértelmű, hogy melyik a legnépszerűbb szórakoztatóipari franchise a világon, de jelenleg még sokan a Grand Theft Auto-sorozatot tartják annak. Kedvenc elemzőnk, Michael Pachter szerint azonban ez már nem marad sokáig így, a Call of Duty be fog előzni.
1316354400

Grand Theft Auto IV - megvan a 22 millió

Egy múlt heti előadás alkalmával a Take-Two vezérigazgatója elárulta, hogy állnak jelenleg a legfontosabb sorozatai eladások terén. Az abszolút csúcstartó természetesen még mindig a Grand Theft Auto, melynek negyedik része éppen nemrég újabb mérföldkőhöz érkezett: 22 millió példány talált gazdára belőle.