Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony

A GTA IV második DLC-je, amelyben Luis Lopez bőrébe bújhatunk és belekóstolhatunk Liberty City éjszakai életébe.
1624905000

Női főszereplővel érkezhet a Grand Theft Auto VI?

Modern kori Vice City? Női (anti)hős? Vadonatúj pletykák láttak napvilágot a Grand Theft Auto VI kapcsán, amiket ráadásul ugyanaz a forrás szellőztetett meg, aki legutóbb a Battlefield 2042-ről is elég pontos információkat szivárogtatott ki.
1604908800

Rockstar-játékok, amik készen állnak a next-genre

A nyakunkon van a következő generációs konzolok premierje, ezért a Rockstar is időszerűnek érezte, hogy listába szedje azon játékait, amik készen állnak az Xbox Series X/S-re és a PlayStation 5-re.
1591089240

Játszhatatlanná tette egy bug a steames GTA IV-et

Mozgalmas hétvégéje volt azoknak, akik a Grand Theft Auto IV steames változatával szerettek volna játszani. Először érkezett egy frissítés, amely tönkretette a mentéseket, majd előkerült egy bug, amivel játszhatatlanná vált a játék.
1532073600

Gay Tony visszatér a GTA V-ben

A Grand Theft Auto IV 2009-es sztorikiegészítőjében, a The Ballad of Gay Tonyban megismert Tony Prince megérkezett Los Santosba. Az After Hours a GTA Online éjszakai életét teszi majd izgalmasabbá és veszélyesebbé.
1524996000

Ezek a számok tűnnek el a GTA IV-ből

Megérkezett az a frissítés a Grand Theft Auto IV-hez, amelyet senki sem várt örömmel. Sajnos súlyosabb a helyzet annál, mint amire számítottunk, ugyanis több mint negyven számmal kevesebbet játszanak mostantól Liberty City rádiói.
1523444400

Néhány számmal megritkul a GTA IV rádiója

Április végén lesz tízéves a Grand Theft Auto IV. Úgy tűnik, hogy a játékhoz tartozó zenei licencek némelyike is ekkor fog lejárni, hiszen a Rockstar hamarosan eltávolít néhány dalt a játék rádióiból.
1498312844

Visszakozott a Rockstar, megmenekült az OpenIV

Megoldódott a hetek óta húzódó botrány az OpenIV körül. A Grand Theft Auto V legnépszerűbb modeszköze megmenekült, miután a Rockstar lazított a rajongói munkákra vonatkozó politikáján. Már meg is jött az OpenIV új verziója.
1486735200

Immár Xbox One-on is játszható a GTA IV

Az Xbox One visszafelé kompatibilitásának hála, immár a GTA-sorozat lassan tízéves negyedik részét is játszhatjuk a modernebb konzolon. Az alapjáték mellett a két DLC-t tartalmazó Episodes from Liberty City is megkapta a frissítést.
1463657175

GTA Remaster - csak akkor, ha van értelme

Tegnap tartotta pénzügyi konferenciáját a Take-Two, ahol a PlayStation 2-re megjelent Grand Theft Auto-epizódok újrahangszerelt változatai is szóba kerültek. A kiadó viszont egyelőre nem tervezi, hogy remastereket készítsen.
1452690000

Leslie Benzies elhagyja a Rockstart

Leslie Benzies, a Rockstar North egyik legfontosabb embere hagyta ott a stúdiót. Az úriember '98 óta erősítette a csapatot, és egyelőre nem indokolták meg, miért távozott.