Metal Gear Solid: Peace Walker

PSP-exkluzív Metal Gear Solid játék Kojima mestertől, személyesen - a játék az IGAZI Metal Gear Solid folytatás a negyedik rész után.

Microsoft: gyanús látogatás Hideo Kojimánál

Két Microsoftos úriember tett látogatást a mai napon a Kojima Productions székházában, hogy meghallgassák Kojima-san szupertitkos előadását.

Kojima tutira megy az E3-ra, de elfoglalt lesz

Hideo Kojima biztosan tiszteletét teszi az idei E3-on, de a két nagykiadó konferenciája után el is hagyja a helyszínt, mert eléggé elfoglalt mostanában.

Több száz új kép landolt a galériában

Új Alan Wake, Clash of the Titans, Fallout: New Vegas, Kane & Lynch 2, Lost Planet 2, Metal Gear Solid, Rage és Super Mario Galaxy 2 képek érkeztek a galériába.

E3 2010: Ezek a játékok már biztosan kint lesznek

Vészesen közeleg az idei E3, így az IGN gondolt egyet, és összeszedte azokat a címeket, amikkel már biztosan összefuthatunk a júniusi expón.

MGS: Peace Walker - mégis megjelenhet PS3-ra?

A Konami egy sajtótájékoztatón az újságírók véleményét kérte ki azzal kapcsolatban, vajon mit gondolnának egy PS3-as Peace Walker megjelenéséről.

Átállt a Rising fejlesztésére az MGS4 csapat

A PSP-s Peace Walker befejezése után a veterán csapat átállt besegíteni a Metal Gear Solid: Rising fejlesztésébe, míg Kojima saját projektjével van elfoglalva.

Kojima már a következő projektjén agyal

Ugyan a MGS: Peace Walker hamarosan megjelenik, Hideo Kojima nem a pihenésen, hanem a következő projektjén gondolkodik - talán az új Zone of the Enders lesz az?

Kojima szerint haldokolnak az otthoni konzolok

Hideo Kojima, a Metal Gear Solid nagymestere egy olyan jövőt szeretne, ahol nincsenek platformok, és a játékot szabadon vihetjük a nappaliból az utazásra.

Elkészült a Metal Gear Solid: Peace Walker

A Peace Walker utolsó sajtótájékoztatóján Kojima azt is bejelentette, hogy a múltkori Assassin's Creed-poén nem átverés volt, hanem tényleg benne lesz a játékban.

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Túléltük április elsejét! Szerencsére a fejlesztők és kiadók idén is megcsillogtatták humorérzéküket, s néhány jópofa hírrel viccelték meg a játékosokat - ezeket gyűjtöttük össze.