Metal Gear Solid: Peace Walker

PSP-exkluzív Metal Gear Solid játék Kojima mestertől, személyesen - a játék az IGAZI Metal Gear Solid folytatás a negyedik rész után.

GDC 10: MGS Peace Walker trailer

Hideo Kojima tényleg nem viccelt, amikor azt mondta, hogy egy next-gen játékot készítenek, csak marokkonzolra. A Peace Walker mindent kihoz a PSP-ből, amit csak lehet.

Metal Gear Solid 5 lett volna a Peace Walker

Hideo Kojima és brigádja már sokat hangoztatta, hogy a PSP-re készülő Peace Walker az igazi folytatás, ám azt nem tudtuk, hogy eredetileg MGS5-nek is nevezték.

Bemutatkozik a Metal Gear Solid: Piece Walker

A Konami bemutatta a Metal Gear Solid: Piece Walkert nevet viselő internetes flashjátékot, ami a hamarosan megjelenő PSP-s játék reklámozása céljából készült.

Metal Gear Solid: Peace Walker - A PSP kiadás

A Sony kézikonzoljára megjelenő Metal Gear Solid: Peace Walker különleges PSP kiadást is kap a márciusi megjelenéskor. Egész szépre sikeredett a csomag.

Metal Gear Solid: Peace Walker Demóteszt

A tavalyi E3 konferencián Hideo Kojima mester két igencsak meglepő bejelentést is tett. Az egyik, hogy egy PS3-ra, X360-ra és PC-re is megjelenő Metal Gear Solid van készülőben, a Rising, Raiden főszereplésével. A másik pedig, hogy mindenki kedvenc PSP-jére is meg fog jelenni egy MGS, ami a legendásan jól sikerült harmadik résznek lesz a hivatalos folytatása.

A Peace Walker után Kojima visszatér a PS3-hoz

A Metal Gear Solid: Peace Walker csak a Sony zsebkonzoljára készül, ám a következő résszel már visszatér Kojima a nagytestvérhez, a Playstation 3-hoz.

Kipróbálható a Metal Gear Solid: Peace Walker

Végre angol nyelven is elérhető a legújabb PSP-s Metal Gear Solid, a Peace Walker demója. A kipróbálható változat újdonságokat is tartogat a rajongók számára.

Május végén jön Európába az új Metal Gear Solid

Három napja a Konami hivatalosan is bejelentette a Metal Gear Solid: Peace Walker japán megjelenési dátumát, s mint kiderült, nekünk sem kell sokat várnunk rá.

Metal Gear Solid: Peace Walker megjelenési dátum

A japán Famitsu magazin állítása szerint március 18-án már a felkelő nap országának PSP-vel rendelkező játékosai játszhatnak Big Boss bőrébe bújva.

Peace Walker - PSP-t vesztek, ha meglátjátok!

Hideo Kojima a napokban érdekes kijelentést tett: a Metal Gear Solid: Peace Walker lesz az a játék, amiért az emberek a boltba fognak rohanni PSP-t vásárolni.