Metal Gear Solid: Peace Walker

PSP-exkluzív Metal Gear Solid játék Kojima mestertől, személyesen - a játék az IGAZI Metal Gear Solid folytatás a negyedik rész után.

Kalandjátékon dolgozik Hideo Kojima

A Metal Gear Solid sorozat atyja egy merően más típusú játékon dolgozik, amely teljesen ellentétes korábbi projecteivel. A mester egy kalandjátékon gondolkodik.

Kojima: a japán fiataloknak nincs motivációjuk

Hideo Kojima szerint a japán fiatalok elveszítették minden motivációjukat, s ellentétben nyugati társaikkal, nem tudják megvalósítani álmaikat.

Metal Gear Solid: Peace Walker

A számláló nullához érkezett, Japánban már májusban, Amerikában június elején, szerény hazánkban pedig sajnos csak június vége felé jelent meg eme epikus sorozat legújabb tagja, melyről maguk a készítők is azt mondták, hogy teljes értékű folytatása lesz a harmadik résznek. Kojima mesternek nem sikerült idáig melléfogni, lássuk folytatódik-e a sikersorozat.

A MGS: Peace Walker lenyomta a Red Deadet

Egy PSP-exkluzív cím esetében ritka, hogy lenyomja a konkurens, nagygépes sikerjátékokat eladási számokat tekintve, most mégis pontosan ez történt.

Kojima folytatja a Metal Gear Solid-sorozatot

Hideo Kojima már többször jelentette be, hogy többet nem csinál Metal Gear Solidot, később mégis mindig visszatért egy-egy új résszel. Most megint így tesz.

E3 2010: Alakul Kojima teaser site-ja

Érdekes titkokra derül fény folyamatosan a Kojima Productions pár napja fellőtt teaser site-ján. A látszólag összefüggéstelen mozaikok lassan letisztulnak.

E3 2010: Kiállítás előtti galériafrissítés

Ahogy videókból, úgy képekből is jutott bőven a kiállítás előtt, össze is gyűjtöttük őket egy szép nagy csokorba a múlt héten bejelentett nagyágyúk első látnivalóival együtt.

E3 2010: Kojima Productions teaseroldal

A Kojima Productions új teaseroldalt lőtt fel, melyben visszaszámolnak az E3-ig, s addig is egy videomozaikot mutatnak. Indulhat a találgatás...

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten végre PC-re is megjelenik az új Prince of Persia, játszhatunk a Green Day-jel az új Rock Bandben, és végre folytathatjuk a Metal Gear Solidot is.

Hayter: mi történt a Metal Gear Solid filmmel?

David Hayter, Snake állandó angol szinkronhangja nyilatkozott arról, miként is áll a helyzet a régóta levegőben lógó Metal Gear Solid filmmel kapcsolatban.