Metal Gear Solid: Peace Walker

PSP-exkluzív Metal Gear Solid játék Kojima mestertől, személyesen - a játék az IGAZI Metal Gear Solid folytatás a negyedik rész után.

TGS 2009: Az első nagy galériafrissítés

Megérkezett az első nagy adag screenshot a TGS 2009-ről. Van Bad Company 2, Dantes Inferno, FIFA 10, Halo ODST, NFS, Splinter Cell, és még sok más!

GamesCom 09: Új játékon dolgozik Hideo Kojima

Hideo Kojima, a Metal Gear sorozat atyja a folyamatban lévő játékok mellett egy teljesen újon is dolgozik, amelyet egyelőre nem kíván bejelenteni.

GamesCom 09: A screenshotok harmadik eljövetele

Gyönyörű madárcsicsergős reggelre ébredtünk. Friss pirítós illat lengi be a teret, mi sem esik ilyenkor jobban, mint nyújtózni egy nagyot, és megnézni a friss shotokat!

Metal Gear Solid: Peace Walker - casting fázisban

A Metal Gear sorozat következő részének már az audio munkálatait kezdik, a napokban fog eldőlni, kiknek a hangjai fognak ránk visszaköszönni játék közben.

MGS: Peace Walker - az igazi ötödik rész?

Hideo Kojima most elárulta, hogy mit is tekint igazán a Metal Gear Solid széria folytatásának, vagyis az ötödik résznek. A szerencsés nyertes a PSP-s Peace Walker!

E3 2009: Giga galéria összeállítás a második napról

A Nintendo galériája után most jöjjenek a PC-s és nagykonzolos címek. Annyi van, hogy már az is egy külön program, hogy az ember végigolvassa a neveket!

E3 2009: Konami konferencia és új Kojima játékok

Magyar idő szerint pontban éjfélkor elkezdődött a Konami E3-as konferenciája is, elsőként pedig Kojima jelentkezik négy játék bemutatójával.

E3 2009: Nem Kojima rendezi a Metal Gear Risingot

Friss információink szerint nem a designer Istenség Hideo Kojima rendezi az első, rivális konzolra is megjelenő Metal Gear Solid epizódot.

E3 2009: A Sony konferencia videói

A Sony konferenciáján is nagyszerű videókat láthattunk, így aki lemaradt a fantasztikus bemutatóról, most szemügyre veheti a vadi új mozgóképeket.

E3 2009: SONY konferencia LIVE BLOG!

Vajon mi lesz a Sony válasza a Microsoft újdonságaira? Lesz meglepetés a PSP GO-n kívül? Élő LIVE BLOG tudósításunkból mindenre fény derül!