Final Fantasy XIV Online PC, PS3, PS4, PS5

A 2009-es E3 Sony konferenciáján bemutatott legújabb Final Fantasy játék, mely PC-re és Playstation 3-ra is meg fog jelenni. Az FFXIV az online móka kedvelőit hivatott szórakoztatni.

Megjelenési dátumot és trailert kapott a Final Fantasy XIV javítócsomagja

A Final Fantasy XIV legújabb javítócsomagja, ami a Growing Light névre hallgat még idén októberben meglátja a napvilágot. Egy vadiúj trailerben csodálhatjuk meg, mit tartogat nekünk a Square Enix!

Nem lesz free-to-play a Final Fantasy 14

A játék hivatalosan egy ingyenes próbaidőszakot kínál a játékosoknak, ami magába foglalja a teljes alapjátékot és az első kiegészítőt, minden másért fizetni kell, és ezen nem tervez változtatni a Square Enix.

TGS 2023: Íme, a Square Enix műsora

Ahogy nemrég a Bandai Namco felhozatala is nyilvánosságra került, úgy most a Square Enix is bejelentette, hogy mire számíthatunk tőlük az idei Tokyo Games Show alkalmából.

Meglepő együttműködést jelentettek be a Final Fantasy Fesztiválon

Yoshi-P, a Final Fantasy XIV rendezője, a show keretein belül leleplezte, hogy a játék kollaborál a Fall Guysszal. Egy olyan crossover ez, amelyre kevesen számítottak.

Jövő tavasszal érkezik Xbox Series X/S-re a Final Fantasy XIV

A tegnap Las Vegasban tartott Final Fantasy Fan Fest során a Square Enix egy régi adósságát törlesztette: végre Xbox Series X/S-re is befut a Final Fantasy XIV Online: A Realm Reborn. Csak digitális verzió lesz belőle.

Megvannak a BAFTA Games Awards győztesei

Több díjat kapott az Elden Ring és a Vampire Survivors is, illetve a Tunic is jól szerepelt, azonban 5 díjjal az egyértelmű győztes a God of War Ragnarök volt.

Ingyen adják a Final Fantasy XIV Stormblood kiegésztőjét

A Square Enix jóvoltából mától egészen május 8-ig ingyen lecsaphatunk a Final Fantasy XIV második nagyobb expanziójára, a Stormbloodra. Csupán a Starter Edition megléte szükséges hozzá.

Íme, a BAFTA Games Awards jelöltjei

Úgy tűnik, nem gyűjtött még elég díjat a God of War: Ragnarök. A Sony Santa Monica alkotását 18 kategóriából 11 díjra jelölték, de tisztességes képviseletet kapott az Elden Ring, a Stray és a Tunic is.

Felsorakoznak a DICE Awards idei jelöltjei

Idén huszonhatodik alkalommal nevezik ki a Design Innovate Communicate Entertain Awards győzteseit. A 2023-as gála jelöltjei már felsorakoztak, máris mutatjuk őket!

Nagy bejelentésre készül a Final Fantasy producere

Izgalmas év elé néznek a Final Fantasy-játékok rajongói, a széria producere, Yoshinori Kitase pedig már alig várja, hogy leleplezhesse a következő nagy dobását.