Final Fantasy XIV Online PC, PS3, PS4, PS5

A 2009-es E3 Sony konferenciáján bemutatott legújabb Final Fantasy játék, mely PC-re és Playstation 3-ra is meg fog jelenni. Az FFXIV az online móka kedvelőit hivatott szórakoztatni.

Tarolt az Elden Ring az idei Golden Joystick Awardson

Idén már negyvenedik alkalommal rendezték meg a Golden Joystick-díjátadót, ahol a játékosok szavazhatták meg az elmúlt év legjobb játékait.

Felsorakoznak a The Game Awards 2022-es jelöltjei

December felé araszolva ideje rákészülnünk az év legnagyobb videojátékos díjátadójára. Geoff Keighley bandája kihirdette a trófeára esélyes címek listáját.

Hackertámadás érte a Final Fantasy XIV szervereit, veszélyben lehetnek a felhasználók fiókjai

Nagy bajban van jelenleg a Square Enix, hackerek támadták meg a kiadó felhasználóifiók-kezelőrendszerét.

A Final Fantasy XIV segítette ki a Square Enix bevételeit

A Square Enix is nyilvánosságra hozta az elmúlt évet érintő pénzügyi jelentését, amelyből az derül ki, hogy míg a Final Fantasy XIV szárnyalt, más játékainak eladásai hanyatlottak.

DICE Awards 2022: Az It Takes Two az év játéka

Az Academy of Interactive Arts & Sciences idén a huszonötödik alkalommal rendezte meg a DICE Awards díjátadóját, ahol ezúttal is felsorakoztak az elmúlt év legnagyszerűbb játékai. Lássuk a nyerteseket!

Ma visszatér a Final Fantasy XIV próbaverziója

Többször is megírtuk már, hogyan talált magára a Final Fantasy XIV, amely a legutóbbi kiegészítőjével annyi játékost csábított el, hogy a próbaverzióval együtt le kellett venni a boltok polcairól.

A hónap végétől újra kapható a Final Fantasy XIV

A Square Enix megerősítette, hogy a hónap végétől újra kapható lesz a Final Fantasy XIV, a kiadó továbbá megígérte, hogy alapos bővítésbe kezd az adatközpontjaiban.

Februárban hallhatunk a Final Fantasy XIV jövőjéről

A Final Fantasy XIV Online tavaly megkapta legújabb kiegészítőjét az Endwalker képében, de a játék története ezzel még nem ért véget. Naoki Yoshida egy japán rádióműsorban említette meg, hogy februárban jön a következő leleplezés.

Túl népszerű a Final Fantasy XIV, leállt az árusítása

Nem mindennap találkozunk azzal a jelenséggel, hogy egy játék olyan népszerűvé váljon, hogy be kelljen szüntetni a forgalmazását, a Final Fantasy XIV esetében azonban pontosan ez a helyzet. Az Endwalker megjelenése kicsinálta a szervereket.

TGA 2021: Az It Takes Two az év játéka

Ma hajnalban megtartotta éves rendezvényét Geoff Keighley, ami azon túl, hogy raklappal szállította a videojátékos bejelentéseket, természetesen az elmúlt év legjobb alkotásait is díjazta.