Tiger Woods PGA Tour 10

A népszerű golfjáték-sorozat idei epizódja, amely kizárólag konzolokra jelenik meg.
1383033600

Az EA Sports dobta Tiger Woods nevét

Az EA Sports ugyan a jövőben is csinál majd golfjátékokat, de azok már nem Tiger Woods neve alatt fognak futni. Továbbra is bizonytalan viszont, hogy mikor érkezik a sorozat next-gen epizódja.
1310562053

17 régi játékának szerverét kapcsolja le az EA

Haladni kell a korral, bizony a régi klasszikus játékok online szegmensét is elkerüli a játékosok figyelme. Egy szerver üzemeltetése pedig költséges még az olyan kiadók számára is, mint az EA. Így esett meg most, hogy számos régi kedvenc és demó multiplayer szerverét zárja be a cég.
1291215602

Az EA figyelmeztette Tiger Woodsot

A neves kiadó már évek óta ontja magából a mostanság inkább a bulvársajtóban jeleskedő Tiger Woods nevével fémjelezett golfjátékait, ám szerintük igencsak leromlott a mester sportban nyújtott karrierje, így figyelmezették, ha továbbra is arcát szeretné adni a PGA Tourhoz, jobb lenne, ha elkezdene végre nyerni is.
1269194580

A Tiger Woods PGA Tourt is előveszi a South Park

Természetesen elsősorban Tiger Woods személye miatt, de az EA Sports-féle golfjátékot is ki fogják osztani a legújabb South Park epizódban - van róla előzetesünk is.
1262799720

Az Electronic Arts kiáll Tiger Woods mellett

Noha a népszerű sportoló magánélete az utóbbi időben nem volt botránymentes, az Electronic Arts megerősítette a minap, hogy közös sorozatuk folytatódni fog.
1244550840

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár a nyárral együtt általában az uborkaszezon is elkezdődik, ám ezúttal a kiadók június első hetén alaposan rácáfoltak a hagyományokra.