SOCOM 4: U.S. Navy SEALs PS3

A nagyszerűen sikerült SOCOM: Confrontation folytatása, amely talán még élvezetesebb lesz.
1333291982

Hivatalosan is bezár a Zipper Interactive

A Sony hivatalosan is megerősítette a múltheti pletykákat, miszerint lehúzza a rolót a SOCOM-játékokat, a MAG-ot és a Unit 13-at is jegyző Zipper Interactive. Nem tudni, hogy a Sony belső stúdióját miért kellett meneszteni, a cég közleménye szerint normális átalakítások részeként tették lapátra a srácokat.
1332601200

Bezárhatja kapuit a Zipper Interactive

Egyelőre hivatalos megerősítés nincs, de több forrás is úgy tudja, hogy a Sony olyan mértékű elbocsátásokat hajtott végre a Zipper Interactive-nál, hogy a stúdió működése gyakorlatilag hamarosan leáll. A csapat a SOCOM-sorozatról volt ismert elsősorban, de ők csinálták a MAG című FPS-t is.
1319022040

Két új DLC érkezik a SOCOM 4-hez

A hosszú ideje vegetáló SOCOM-rajongók álma teljesül hamarosan, amikor a méltatlanul elfelejtett új epizódot kibővítik a fejlesztők. A közkedvelt Demolition mód is bekerül a kalapba négy új térképpel megspékelve, valamint itt lesz a co-opra kihegyezett Evac is. Húzós hónapnak nézünk elébe!
1303236439

SOCOM 4: U.S. Navy SEALs teszt

2008-ban a Sony gondolt egy merészet, és kivette a Zipper Interactive kezéből a híres sorozat PS3-on való folytatásának jogát. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen a SOCOM: Confrontation a fanatikus rajongókon kívül szinte mindenkinek nagy csalódást okozott. Vajon most változott a helyzet?
1303227011

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőséges napok várnak ránk, a héten jó eséllyel mindenki talál fogára való játékot - már ha tényleg akar. A legnagyobb királyság természetesen a Mortal Kombat lesz, de mi már kíváncsian várjuk a Portal és az Operation Flashpoint folytatását is. És ez még nem minden...
1303200002

SOCOM 4 - a technológia háttere

Igen közel van már a Zipper Interactive legújabb taktikai shooterének megjelenése, így tovább fokozhatjuk a kedélyeket egy, a kulisszák mögé betekintő videó segítségével. Megnézhetjük milyen csodás technológia dorombol a SOCOM 4: U.S. Navy SEALs mögött. Rajongóknak kötelező!
1302418800

Resistance 3 bétakulcs az új SOCOM dobozában

Kettő az egyben: aki megveszi a SOCOM negyedik részét, nem csak a méltán népszerű taktikai akciójáték legújabb felvonásához juthat hozzá, de egy bétakulcshoz is, amellyel a Resistance 3 előzetes verzióját próbálhatja majd ki. Egyéb részleteket nem hallottunk a tesztről, de ez is valami.
1302354047

SOCOM 4 - fejlesztői napló a kampányról

Érthető, hogy a bétateszt idejében a különböző reklámanyagok a SOCOM 4 multiplayerét ajnározták orrba-szájba, itt az idő arra, hogy a szóló kampányról is megtudjunk egyéb érdekességeket. A Zipper Interactive legújabb fejlesztői naplójának a magányos farkasok örülhetnek leginkább.
1300701624

Mozgásban a SOCOM 4 multiplayer béta

Jelenleg is zajlik a Zipper Interactive taktikai akciójátékának zárt bétatesztje, ahová csak a fejlesztők által kiválasztott pár résztvevő csatlakozhatott. A kiszivárgott felvételekből már nagyjából képben lehetünk, mire számíthatunk, ha a SOCOM 4 multija mellett tesszük le a voksunkat.
1298808667

Move-pakkban is elérhető lesz a SOCOM 4

Mikor még jóval a PlayStation Move megjelenése előtt jártunk, a Sony a SOCOM negyedik részén keresztül mutatta be, hogy az ő a mozgásérzékelős kontrollere bizony hardcore címek irányítására is tökéletesen alkalmas lesz. Ezek után hülye lenne kihagyni egy exkluzív Move-csomagot.