James Camerons Avatar: The Game

James Cameron legújabb, felettébb fantasztikusnak ígérkező filmje alapján készült játék a UbiSoft gondozásában.

Hétfő reggeli galériafrissítés a legújabb képekkel

E heti galériafrissítésünkben olyan sztárok kaptak helyet, mint a Backbreaker, a Darksiders: Wrath of War, az Avatar vagy a The Scourge Project.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A kiadók az utolsó puskaporaikat lövik el a héten: ezúttal már jóval kevesebb játékmegjelenésre számíthatunk, mint legutóbb, és maga a felhozatal sem túl erős.

Nyerj eredeti, X360-as Avatar: The Game játékot

Legújabb nyereményjátékunkban a cdv-seven m jóvoltából egy eredeti, Xbox 360-as James Camerons Avatar: The Game játékot sorsolunk ki. Tippelj, és nyerj!

Esti galériafrissítés a legújabb nagyágyúkkal

Bár a hálaadás miatt jóval kevesebb kép érkezett a múlt héten, a felhozatal még így is kiváló, van BioShock 2, a Crackdown 2 és Splatterhouse is többek között!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Amerikában lezajlott a hálaadás, ezzel kezdetét vette az ünnepi szezon. Az őrület hamarosan ide is elér, noha a megjelenéseken ez nem igazán látszódik.

3D-s megjelenítőkben a videójátékok jövője?

Hamarosan megjelenik az Avatar című film alapján készülő játék, amelyet a filmhez hasonlóan 3D-ben is élvezhetnek a megfelelő megjelenítővel rendelkezők.

Megérkezett az Avatar: The Game PC-s demója

Már letölthető az Avatar: The Game számítógépes demója, mely James Cameron új filmjének, az Avatar előzményeit tárja elénk. Jó szórakozást!

Hétfő esti galériafrissítés

Szokásos hétfő esti galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint a Skate 3, a Tony Hawk: Ride, az új Dead to Rigths vagy az Avatar: The Game.

December elsején kerül boltokba az Avatar

Több, mint két héttel a mozikba kerülés előtt jelenik meg a James Cameron's Avatar játékváltozata. A film ígéretesnek tűnik, remélhetőleg a játékban sem kell csalódnunk!

Hétfő esti galériafrissítés

Ma esti galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint az Assassins Creed 2, a The Witcher 2, a Gran Turismo 5 vagy a James Cameron's Avatar.